Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Monkey D. Garp

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 365 82.2%
  • Sevmem

    Kullanılan: 79 17.8%

  • Kullanılan toplam oy
    444
Hee o darbeye bilinci kapanmadı Akainu'nun, olurda bir ihtimal kairosekili bir taşa kafasını falan çarpmışsa kapanmıştır diyorsun yani bilinci :D
Küfrünü edip yattı aşağı işte bilincinin açık olduğunu nereden çıkardın diyorum sana ?

Gurararara :D Reis Kuzan'ın yerin dibine inince bilincinin açık kaldığına kanıtın var mı ?
Fırlatmayla da kapanmasın koskoca amiralin bilinci ama bir kanıt ararsan kanıt yok, zaten bilinci açık kapalı demedim.

Fırlattı dedim, fırlatılmış karaktere. Siz de buna sinirlenip hikayelere başladınız xD
 
Küfrünü edip yattı aşağı işte bilincinin açık olduğunu nereden çıkardın diyorum sana ?


Fırlatmayla da kapanmasın koskoca amiralin bilinci ama bir kanıt ararsan kanıt yok, zaten bilinci açık kapalı demedim.

Fırlattı dedim, fırlatılmış karaktere. Siz de buna sinirlenip hikayelere başladınız xD
Bilincinin sen nereden kapalı olduğunu çıkardıysan oradan çıkardım yani öyle bir olay yok aşağı yatması falan olmayan şeyleri olmuş gibi davranmaya gerek yok :D Bilinci hala yerinde olup konuşabilen bir adam için bilinci gitmiştir diye tahmin yürütmek ise olay bende bir ton tahmin yürütürüm.
 
Garpın Kobynin güvende olduğunu anladığı andan sonra kendini bilerek bırakması çok bariz , gülerek yere düşüyor ve hiç uğraşmıyor direkt salıyor kendini . Burada muhtemelen Kuzana olan bağı nedeniyle karşı savaşa girmedi amacına ulaştı ve dövüşmeyi sonlandırdı . Zaten animede de Kuzan diyor ki yeni gözde çırağın için eski çırağını harcayacak mısın görelim diye . Garp Kuzana karşı kendini salmayı tercih etti

Ama asıl mesele Garpın üzerinden işlenen senaryo . Garp adının hakkını veremedi bana göre . Efsane Garp dedikleri adam Shiryunun bir kılıcı ile nefes nefese kaldı . Shiryu kim la.
 
300 mermi 500 bazuka 150 kılıç yedi diye gösterilen WB'nin bir arc boyunca aldığı hasarlar.



Bu sahneden önce Aokiji Ice Ball içine alıyor ama o saldırıda hasar almıyor. Garp'ta da Ice Ball'dan bahsedilmiyor aynı zamanda. O yüzden onu atmadım.


Burada 3 kişi kılıçla saldırıyor. Yani 3 kılıç hasarı
Bir kişi top atıyor. Yani 1 top hasarı
Bir kişi de sıkıyor. Hadi 10 mermi sıkmış olsun. Yani 10 mermi hasarı (Silahlar bir kere patlamış olmasına rağmen @RedTeroR 'ün hatrı için 10 dedim.)





Buraya kadar yediği toplam ataklar:
- 4 Kılıç
- 10 mermi
- 1 Top
- 2 Magma Yumruğu
- 1 Işın



Bu son saldırının zaten ölmüş bir adamın cesedine yapılan saldırılardan pek farkı yok.

Yediği mermi abartalım 50 diyelim. Hadi 100 olsun.
Mızrak saplayan 2 kişi var.
Kılıç ile kesen bir kişi var.



Oda'nın ise abartmak için salladığı rakamlar.

267 Kılıç Yarası
152 mermi
46 Top.


Aynen abi. Manga içerisinde yediği saldırılar yukarıda attım. Bundan başka bir yerde atak yediğini görmedik. Neredeyse 30 bölüm sürdü WB'nin savaşı.

Garp'ın ise savaşı toplam 1 bölüm bile etmiyordu.
 
İşte aynı şeye tam tersinden bakıp bambaşka şeyler görmek bu olsa gerek :D

WB'nin yanında hepsi çok güçlü olan kendi tayfası, yancıları olan 40 tane korsan tayfası, Luffy ve yancıları da var, onları yok sayıp niye WB tek dalmış gibi hatırlıyorsun?
Öte yandan Garp tek başına daldı adaya hem de karşısında küçümseyerek yazdığın tiplerin hepsi Yeni Dünya'nın en korkulan insanları. Bir amiral var, sağ kol olarak kabul edilen Shiryu var, kocaman ada formunda (bunun nesi nerf anlamadım bildiğin buff) Pizarro, sarhoş manyak, en az ada kadar olan Wolf ve o WB ile gelmiş olan korsan tayfaları gibi yüzlercesi. Bu adamlar herkesin korktuğu Tiç tayfasının kaptanları. Siz bunları niye bir hakiye gidecek tipler olarak görüyorsunuz ki? Ve Garp tek başına, yanında on milyon destekçisi yok WB gibi. Üstüne üstlük son sahnesinde sadece yerde dondurulmuş, bir buz mızrağı saplanmış ama hala çatır çatır konuşuyor ve kahkaha atıyor. Koby için bıçaklanmasa kim bilir neler yapacak orada.
Mangaka adama daha adaya girerken "gücüm yarıya düşmüş" dedirtti üstüne bıçaklandı ve yine de tek başına herkese karşı durdu ve adamını da adadaki tüm esirler dahil kurtardı. Bak TEK başına yaptı bir de bunları; yanında 10 milyon destekçi alıp gelmedi, sadece gemisindeki çırakları var.
WG, Squardo için veya Speed Jiro için o hazırlığı yapmıyor, WB için yapıyorlar hazırlığı, WB tek başına da gelebilirdi, WG'nin WB'ye dair tek bir istihbaratı bile yoktu, yani WG, WB kaç kişiyle gelecek onu bilmiyordu, adamlar düpedüz WB'nin kendisi için hazırlık yaptılar. Luffy ve ID mahkumlarını hiç sayma, onlardan WB'nin bile haberi yoktu, damdan düşer gibi düştüler alana.

Pizarro nerfli, çünkü adam adaya zarar gelmesin diye kolunu bile kaldıramıyor. Garp'a karşı da savaşmadı zaten, Kobynin kaçışına engel olmaya çalıştı.

Garp meybuz oldu yahu ne konuşması, adamı konuşurken dondurdu Aokiji ve hayattaki filmi bitti Garp'ın. :)

Tek başına çıraklarıyla yaptı dediğin şey planlı bir kurtarma harekatı. WB'ninki gibi topyekün bir savaş değil. WB'nin hiçbir elemanında hax yetenek yok. Plan tamamen savaşı kazanıp Ace'i kurtarmak üzerine. Garp'ın elemanlara bak bir de, keskin nişancı var, adadaki çöpleri kıstırma için kilden golem yapan var, binaları kırbaçlayıp tuzak kuran kız var, olaya kurtarma harekatı olarak bakarsan Sabo'nun yaptığıyla kıyaslaman lazım ki orada da Sabo'nun başarısının yanında hezimete uğrar Garp. :)

ORtamda olmama sebebi yediği Blue Hole idi, tatilde değildi yani, kaldı ki Shiryu combat da sokmadı kılıcı, devamın da gene kılıç ile keserdi diye bir şey yok. Aokiji ve BB olmadıkaç geri kalanın içinden geçerdi Garp bu çok da net gösterildi zaten adam Pizzaro ve San Juan gibileri ile salise süren sürelerle uğraştı zaten.
Pizarro'nun Garp'a tek müdahalesi bile yok yahu, nerfliydi diyorum işte. Burada bile Pizarro Koby'i yakalayacakken Garp Pizarro'ya saldırıyor, orada bile Pizarro'yu tam olarak yenemiyor Garp, dikkatini dağıtabiliyor.

SJW için saliye sürdü diyorsun da Luffyfanlar saatlerce Garp'ın offpanel savaştığını iddia ediyorlar, hangisine inanacağız şimdi, ona göre yorum yapalım :) @RedTeroR
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık