Duygusal Sebebler:Law'a ogut verdi diye. Vs'de duygusallik olmaz he olur onun sonuda olum olur zaten. Bile bile sengoku'ya Law icin atacagim diye Garp'i one cikardinSengoku dedim. Tamamen duygusal sebepler.
Duygusal Sebebler:Law'a ogut verdi diye. Vs'de duygusallik olmaz he olur onun sonuda olum olur zaten. Bile bile sengoku'ya Law icin atacagim diye Garp'i one cikardinSengoku dedim. Tamamen duygusal sebepler.
Sengoku'yu Rosinante'den sebep seviyorum.Duygusal Sebebler:Law'a ogut verdi diye. Vs'de duygusallik olmaz he olur onun sonuda olum olur zaten. Bile bile sengoku'ya Law icin atacagim diye Garp'i one cikardin
Anket sonucuna inat ben de Sengoku dedim. Böyle birbirine yakın karakterleri içeren başka bir vs. konusu açsan fark 10'u geçmez. Cılkını çıkarmış yine forumGarp alır ama 89 - 3 ağır olmuş ezici farkla alamaz mümkün değil.Sengoku dediğimiz adam mf savaşında 3 amiralden de güçlüydü buna eminim.Şimdi durumlar değişmiş olabilir o ayrı.
Yani Garp > Sengoku.Garp ile Sengoku arasındaki fark Roger ile Wb arasındaki fark ile aynı.
Nasıl görmek istersen.Ben denk görüyorum.Yani Garp > Sengeku.