Berabere dedim.Sengoku Wb-Garp-Roger zirvesinden bir saç teli uzaktadır.
Bu adamların yenılmıs hallerı bıle olmedıklerı surece yakalancak kadar gucsuz degıl.(abarttım )Bu arada kaido ordada yakalanmıs mı yoksa hepsı kacabılmıs mı acaab kaıdo kendını xebec kacsın dıye feda eder mı sanmam ama kalıtelı konu olur bundan puhahahSengokunun geçmişinde de onu amiral yapan vardır illaki kahramanlık hikayesi. WB boşuna eski çağ derken saymıyor Sengokuyu.
O değil de, Sengoku ikide bir Rocks korsanları yok edildi diyor. Ama ölen zaten yok da yakalanan var mı acaba ? Kaidonun yenilgi ve yakalanışlarindan birisi buradadır belki. Bir de WByi elleri kelepçeli IDye kapatılırken hayal edemiyorum.
Garp güçlüdür ama fark çok azdır. Anketteki büyük farktan dolayı Sengoku dedim.@sensey gözlerime inanamıyorum. Neden Sengoku'ya oy verdin?
Saçı aslında haki olabilir mi!!??Garp güçlüdür ama fark çok azdır. Anketteki büyük farktan dolayı Sengoku dedim.
Siyah saçlı Sengoku'ya iyi şans veririm aslında MF Garp'ın karşısında.
Bu da güzel.Saçı aslında haki olabilir mi!!??
Bence demez. Her an Garp'a dalmaya yer arıyor adam. Hatta Luffy ID'de isyan çıkarttıktan sonra "Denizci kahramanı olmasaydın elimde kalırdın," demişti Garp'a. İnceden gıcık oluyor. Reyis yani Sengoku. Tabii Garp alır orası ayrı.Sengoku 'a sorsalar o bile Garp der.