Sengoku ile bir geçmişi çizilmez bence Roger'ın. Adını duymuştur o kadar ki Oden'i de çok merak ediyordu. Ki şakasına yazdım bu listeyi.Roger Garp veya Sengoku gelsin diyen adam. Oden zorlamadı ki adamı. Bir sahne o tabii ama bence Sengoku > Oden
Sengoku ile bir geçmişi çizilmez bence Roger'ın. Adını duymuştur o kadar ki Oden'i de çok merak ediyordu. Ki şakasına yazdım bu listeyi.Roger Garp veya Sengoku gelsin diyen adam. Oden zorlamadı ki adamı. Bir sahne o tabii ama bence Sengoku > Oden
Kıyma bana.Şunu banlayın ya
Yalnız ilk resmin olduğu zamanda Marco vs Shanks oluyordu, Shanks gömün. 1. tümen tümen vardı ve yaşlıydı hatta.
Belki Marco tutmuştur Ray'i Takılıyozz az.Kıyma bana.
Yalnız ilk resmin olduğu zamanda Marco vs Shanks oluyordu, Shanks gömün. 1. tümen tümen vardı ve yaşlıydı hatta.
Rayleigh'i tutan Shakky orada. Başka ihtimal yok.Belki Marco tutmuştur Ray'i Takılıyozz az.
Rayleigh'i tutan Shakky orada. Başka ihtimal yok.
Bi Rouge, bi Shaky. Kk tayfası hayatının Rio ponesini bulmuş aslında.
Bizim tayfada sanırım aşk falan olmayacaktı tabi zamanla fikri değişmedi ise aklımda bir iki kombine varBi Rouge, bi Shaky. Kk tayfası hayatının Rio ponesini bulmuş aslında.
Sanji her kadına o kadar sulanıyor ki; nasıl olacak hiç bilmiyorum.Bizim tayfada sanırım aşk falan olmayacaktı tabi zamanla fikri değişmedi ise aklımda bir iki kombine var
Onun yavuklusu WCI'da kaldı gerçi hafızası da gitti. Hafızası gitmese karısı olduğu kişiye gül koklamaz idi belkiSanji her kadına o kadar sulanıyor ki; nasıl olacak hiç bilmiyorum.
uff ajkhxbznxjdğlşBiraz takılalım sana