Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Monkey D. Garp vs. Sakazuki

Monkey D.Garp vs Akainu


  • Kullanılan toplam oy
    201
Dostum. Wiki'de bir şeyin olduğu düşünüldüğü için oraya bilgi yazılmaz? Ciddi misin sen YAHU!! :D :D O zaman Gol D. Roger neden yazmıyor orada? Wiki sapıttı galiba :D
Mangada öyle bir sahne yok.Görmedik.Bak wikiada Roger da yazmıyor.Rogerda H.haki yok mu ? Kendin diyorsun Roger kral onda vardır diye ama onu vura vura kaç kere nerdeyse öldürdüğü söylenen adam için görmeden inanmam diyorsun.Garp nerenin kralı diyorsun birde :/ Çincao çok kral ya.
 
Wikiada Sabo öldü yazıyordu. Buna ne diyeceksin?
Çünkü mangada Sabo'nun öldüğü söylenmişti. Fakat Sabo geri döndüğünde bilgi güncellendi. Hahahah!


Mangada öyle bir sahne yok.Görmedik.Bak wikiada Roger da yazmıyor.Rogerda H.haki yok mu ? Kendin diyorsun Roger kral onda vardır diye ama onu vura vura kaç kere nerdeyse öldürdüğü söylenen adam için görmeden inanmam diyorsun.Garp nerenin kralı diyorsun birde :/ Çincao çok kral ya.
Vura vura öldürdüğü söylenmedi.

Bu duruma bir açıklık getirmek istiyorum zira Garp fanları tarafından bu şekilde topa tutulmak pek hoş bir durum değil. Açıklamalarınızda ki kalite yavaş yavaş düşmeye başladı zira.

  • Kralın Hakisi Lider insanlarda ortaya çıkar.
  • Liderlik eden, önderlik edebilen insanlar bunu kullanabilir.
  • Her kralda ortaya çıkmaz çünkü her kral bir orduyu yönetemez.
  • Kralın Hakisi sadece güçlü insanlarda ortaya çıkmaz. Hancock'ta Kralın Hakisi var. Arkadaşlar Allah aşkına? One Piece karakterlerinden güç sıralaması yapsanız Hancock'u nereye koyarsınız?
  • Kralın Hakisine sahip olanlara baktığınızda hepsi bir yerin kralı, lideri. Fark yaratan lider derken olayı güç açısından anlıyorsunuz. Liderlik irade ve kişilik gerektirir. Her kralda ortaya çıkması lazım gibi komik bir yorumda bulunmak saçmadır.
  • Beni neden yanlış anlıyorsunuz? Ben burada Garp'ın gücünü sorgulamıyorum. Garp güçlü o konuda hemfikiriz. Ama Roger kadar güçlü olmadığını düşünüyorum suç mu? Neden vatan savunur gibi savunuyorsunuz anlamış değilim.
  • Ayrıca Wiki dediğiniz platform net bilgiler verir okuyuculara. Spoiler vermez. Animede ve mangada kesin olarak söylenmiş bir bilgi wiki'ye yazılır sadece. Beyazsakal'ın H.Haki sahnesini hatırlamıyorum ama bir sahnede onun H.Haki'ye sahip olduğu açık ve net bir şekilde dile getiriliyordu. Detaylı bilgi için Smoker admine sorabilirsiniz. Şuan hatırlamıyorum.
  • Lütfen komik yorumlar yapmayınız. Yok Sabo öldü yazmıştı da yok bilmem neydi. Yahu Garp'ta H.Haki olduğunu düşünmüyorum ve 2 yıllık zaman atlamasından sonrada gösterileceğini zannetmiyorum.
  • Küfür mü ettim? Hakaret mi ettim? Garp sizin vatanınız mı? Bayrağınız mı? Dininiz mi? Nedir bu savunma içgüdüsü? Garp'ta H.Haki olduğunu düşünmüyorum yahu? :D

Bu yorum son yorumumdu. Zira bu tartışmaya devam edersek siz arkadaşlar ne yazık ki daha gülünç bir duruma düşüreceksiniz kendinizi. Ne ben size anlatabileceğim, ne siz beni anlayacaksınız. O yüzden hepinize iyi günler..
 
Değerli yorumun için teşekkür ederim.

Öncelikle ufak bir düzeltme yapmak isterim izninle. Monkey D. ailesinde sadece Luffy'de H.Haki gördük. Yani Dragon'da da Kralın Hakisini görmedik. Bu yüzden Garp'ta H.Haki olma ihtimali biraz daha düşüyor böylelikle. Sonuçta Oğlunda görmedik. Sadece ve sadece torununda gördük.

Bana göre Beyazsakal'ın hasta olması yaşlılığından kaynaklanıyordu. Yaşlandıkça insanın bağışıklık sistemi çökmeye başlar. One Piece gibi bir evrende defalarca kez yaşlılığın dezavantaj olduğu bize gösterilmişken Garp'ın bu dezavantajdan etkilenmeyecek olması, etkilense bile gücünün çok az düşecek olması en azından bana mantıklı gelmiyor.
Haklısın, Dragon'da görmedik fakat Luffy h.haki patlattığında Iva ve Doberman'ın söyledikleri Dragon'da da kesin olarak böyle bir gücün olduğunu kanıtlar nitelikteydi. H.hakiyi görünce ne de olsa Dragon'un oğlu, pek de şaşırmamak gerekir gibisinden tepkiler vermişlerdi. Garp'a gelirsek sadece tahmin ediyorum. Vardır ya niye olmasın? Oğulda var torunda var ama sende yok. Ayıp etmiş olur mangaka. :D Sıradan bir adam da değil hani. En güçlü denizci ve kahraman olarak nam salmış birisi. Meyvesi falan da yok bu adamın. Saf güç ve hakisiyle gelmiş buralara. H.haki de olmalı bence.

Wb'ye olmuş işte bir şeyler. Babalık zor günler geçirmiş anlaşılan. :/ Lakin her yaşlıda olmuyor işte bunlar. Rayleigh'in tek eksiği kondisyondu mesela. Yıllardır yiyip içip yattığı için baya bir paslanmış doğal olarak. Garp bu ikisinden de farklı ama. Ne Wb gibi hastalığı var, ne de Ray gibi paslanmış durumda. Aktif birisi ne de olsa.

Son mesajında da şöyle bir şey yazmışsın. "Kralın Hakisine sahip olanlara baktığınızda hepsi bir yerin kralı, lideri. Fark yaratan lider derken olayı güç açısından anlıyorsunuz. Liderlik irade ve kişilik gerektirir. Her kralda ortaya çıkması lazım gibi komik bir yorumda bulunmak saçmadır." Şimdi hem bunu söylemişsin de hem de ilk mesajında h.hakisi olmayan Garp nasıl olur da Roger ile dövüşebilir demişsin. Biraz çelişki var burada dostum. :/ Lakin Roger konumuz değil elbette. Bu konuyu geçelim.

Genel olarak elbette Akainu alabilir diyebilirsin, beklenti meselesi ne de olsa. Ben ise madde madde yazdığın şeylerin bazılarında haksız olduğunu düşündüğüm için yazdım. Neyse işte, uzun lafın kısası Garp reyiz daha ölmedi diyorum sonuç olarak. :/(2 yıl önceki Garp için diyorum)

Edit: Bu arada ben de Garp'ı tam olarak Roger dengi görüyordum ama son zamanlarda görüşüm değişti biraz. Uzun süre rakip olarak gitmişler fakat son düzlükte Roger öne geçmiş sanırsam.
 
@Jolly Roger

Ne Garp ile be de başkası ile ilgili bir savunmam yok benim.Mesajları tam okumadan iki üç kelime seçip yorum yapıyorsun.Ben orada senin "Garp Rogeri ölümün kıyısına getirmemistir mangada görmeden inanmam" lafına karşılık mangada görmediğin bir şeyi varmış gibi ortaya atmandaki tezatlığı sana gösterdim.Sen ise sanki sana saldırmışım gibi savunmaya çekilip lafları eğip bükmeye başladın ki son mesajın bunu da kanıtlar nitelikte.
 
Garp gençken 3 yumrukta alsa hmm 2 oran versek ordan şu gelse şöyle yapsak hah tamam Garp Akainu'yu yaklaşık 4 dakika yamultur. Ki oda akainu 2-3 yumruktan kurtulabilirse.
 
Wb korsanları amirallerden değil Garp'tan çekindi. Bu bile güçlü olduğunu gösterir.
Garp 2 sene önce yonkou ayarında biriydi o yüzden yener şuan için ise Sengoku gibi göçtüyse yenilme ihtimali var.

Bir de konuyla alakası yok ama yazayım dedim.
Garp hasta olsaydı sürekli kalbi tekleseydi haki bile doğru dürüst kullanamasaydı bir de bunun üstüne boyu kadar kılıç içinden geçseydi ardından binlerce yara alsaydı bir anlık kalp teklemesiyle böğrü delinseydi durumu ne olurdu ?
 
Mangada öyle bir sahne yok.Görmedik.Bak wikiada Roger da yazmıyor.Rogerda H.haki yok mu ? Kendin diyorsun Roger kral onda vardır diye ama onu vura vura kaç kere nerdeyse öldürdüğü söylenen adam için görmeden inanmam diyorsun.Garp nerenin kralı diyorsun birde :/ Çincao çok kral ya.
Animede Luffy Marineford'da H.Haki kullanınca WB'nin adamlarından birisi "Oyaji ve Shanks gibi H.Haki mi kullanıyor?" şeklinde tepki veriyordu. Mangada var mı yok mu bilmiyorum.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık