Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Monkey D. Garp vs. Edward Newgate

Dövüş sonucu ne olur?

• Kullanılan toplam oy
    163

Kizaru Light

Wb'yi çok seviyorum kişilik bazında çokta saygı duyuyorum. Çoğu karakterden daha çok hatta. Ama kimse Garpı yenebileceğini düşünmemeli bence. Adam akainuya giderken Sengoku durduruyor. Öldürmesin diyedir o bana göre. Wb tabii kolay alt edilebilecek bir adam değil ama ben garp'ın uzun bir vs de One piece evrenin de şu an alamayacağı adam görmüyorum yahut kısa bir vs de. Bir arkadaş yazmış kafasıyla kıta ayıran adamın kafasını patlatmış nasıl bir güç olduğu açık işte!

Kizaru Light

Sağlam savaş olur ama Wb bu boru değil. Dünyanın en güçlü ünvanı boşuna verilmemiş adama. Her zaman söyledim, Wb'nin Roger'den de güçlü olduğunu düşünüyorum. Garp D. olabilir ama WB'yi asla yenemez. Herşey D. olmakla bitmiyor.
Fiziki açıdan mı söylüyorsun ? Oda ne dedi KRAL ROGER! ötesi sadece güçlüler ama en tepe de ROGER var!

wb garpın ağzını burnunu kırar tartışmam bile e.oda bu adama dünyanın en güçlü adamı ünvanını verdimi? verdi. bitti..

ben oyumu garp a bastım nekadar wb daha tehlikeli bir isim olsada olay 1vs1 oldugu zaman degişir şimdi 100.000 kişinin arasına atın garpı ve wb yi wb tabiki daha rahat dövüşür ve kazanabilir ama garpı at okadar rahat olamaz

fakat iş 1 vs 1 e geldimi olay fiziksel güç hız ve hakiye bakıyor. sanmıyorumki yumruk yumruga bir kavgada wbnin deprem meyvesi işe yarasın oyle aniden arkadan saldırınca belki yarar veya uzaktan vurunca olabilir ama genede dipdibe bir kavgada deprem meyvesi gereksiz.

fiziksel güç olarak wb yi garptan bir adım önde görüyorum ama çok degil biri mobidick i ölü haliyle tek eliyle durdurmuş wb digeri sunny büyüklügünde gülleyi tek elle fırlatmış garp benim kanaatim wb nin biraz daha güçlü oldugudur

hakide bence garanti olarak garp üstündür wb hasta ve haki kontrolü kaybolmuştu artık

hız olarak gene garp ı daha üstün görüyorum herkez hemfikirdir bence

yani 2 ye 1 olarak garp 1 vs 1 in galibi olur bence bazısı farklı düşünebilir ama yumruk yumruga garpı alıcak bi adam seride yok

Garp-Wb , Sakazuki-Kuzan gibi bir adada dövüşe başlar. 1 gün gecer, 2 gün gecer. Birbirlerine üstünlük kuramazlar. Sonra deprem meyvesini son güç kullanan Wb adayı parçalar ve denizde boğulur. Garp win.

O degilde sadece fiziksel güçle Roger'a eşit olan birisi bence teke teklerde daha avantajlıdır.

Wb'ye ünvanı Garp verdi diyorsunuz, bu Wb'yi en güçlü yapmaz. Kimse Sengoku'nun rütbesinin Garp'tan üstün olduğunu söylemiyor bu örnekle birlikte ama insanların %99'u Garp'ın Sengoku'dan güçlü olduğunu söyler. Belki değildir Garp çok büyük balondur diyeceğim de Roger'ın söyledikleri var önümüzde. Garp'ın ünvanda gözü yok arkadaş, adam sadece kendi doğrularıyla yaşıyor. Ver kurabiyeyi bak kimse durabiliyor mu önünde.

Herkes Garpı kücümsüyor.Anketi önde götürüyor fakat akla mantıga sıgmayan yorumlar var.
Neyse gecelim karsılastırmaya,

Shirohige Garpa Gura gura no mi+Bisento ile denk oluyor Garp ise direk yumrukları ile Shirohigeye denk birisi.;)
Moriah gibi birisinin Kage kage ile Shichibukai oldugu evrende Gura gurayı kime versen shichibukai seviyesinin üstüne cıkar.Birazda busoshu koyarsa üstüne amiral dengi bile olabilir.Yani o kücümsediginiz Garpla Shirohige arasındaki en önemli fark budur.
D. faktörüne deginmedim zaten.D.lerin nasıl insanlar olduklarını söyleme geregi duymuyorum.
Egerki marinefordda bir vs olsaydı, tartısmasız Garp alırdı.Bu böyledir çünkü bir yanda formunu kaybetmis ve kan kusan bir Shirohige var, diger yanda dinamik bir Garp varsa ben Garpı tercih ederim.
Genclikleri icin konusacak olursak Garp Rogeri ölüm esigine getiriyorken Shirohigenin bedeninde koskocaman Rogerın hatırası bir yara izi var.Roger Garpa birbirlerini ölüm esigine getidiklerini söyledi,Buggy Shirohigenin Roger ile dövüsüp berabere kalan tek kisimi ne oldugunu söyledi.Genclikleri icinde net birsey söyleyemeyiz.Shirohige severler Shirohige der,Garp severler Garp der.:)
Shirohige dünyanın en güclü insanı örnegi verip tartısmayı kapatmak yanlış.Çünkü bu adam dünyayı alt üst edecek yeteneginin üstüne birde üc tane haki koymuş.Shirohigenin marinefordda gura gura ile yaptıklarını gördük Garp yapabilirmiydi bunları?Hayır.Ancak iş bireysel dövüse gelince hersey değişir.;)

Ben yıkıcı güç açısından dünyanın en güçlü adamı yakıştırmasının ona yapıldığını düşünüyorum.
Garp Roger'i ölüm eşiğine getirmiş adam.Üstüne üstelik Son sayılarda gördüğümüz Chinjao ''geçmişte Garp korsanlar arasında şeytan sayılırdı''diyor.Yabana atılır birisi değil Garp.
Nerede geçiyor bu ? Ek olarak WB ve Roger'da dövüşmüştür.
Dövüşleri görmeden [ göreceğimizi sanmıyorum ] yorumlamak anlamsız.

Nerede geçiyor bu ? Ek olarak WB ve Roger'da dövüşmüştür.
Dövüşleri görmeden [ göreceğimizi sanmıyorum ] yorumlamak anlamsız.
Bende daha deminki mesajıma baktım arıyorum nerede yazmısım diye chinjao yazısını görmesem arıyordum hala :D
Garp ve Rogerin fbsi gecti ya.Roger Aceden bahsederken."onu benim icin koru" demisti hatta :)
Shirohigede Rogera denk dövüsmüstür zaten inkar etmedim.Bir önceki mesajımdada belirttim.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık