wb diz çökerken inledi,manga karelerine bak görüceksin.yani bu adam hiç inlemeyen bir adam olsa anlıyacagım.ben newgatee büyük saygı duyuyorum.garptan bile daha cok.adam muazzammıs.ama android degil.e.oda önce wbyi,sonra marcoyu,ardından jozuyu inletti.unghh, seslerini ben doldurmadım,e.oda çizdi o konusma butonlarının içine.@Dragon
Garp vurdu mu inletir demişsin de bu adam magma yumruğunu göğsüne yedi inlemedi,yüzünün yarısı eridi inlemedi normal yumruktan inler mi ?
ve insanların öngörmedigi sey,wb magmayı sallamadı bile,çünkü bir yerin yandımı, belki yanmanın acısına dayanırsın,ama kalbine birsey oldumu ordan gelen acı, hiç bir seye benzemez.adamın kalbi teklemiş, kan kusuyor,akainuyu kim sallar.
ayrıca ek parantez,sıcak canını yakarsa bagırırsın,ama wb gibi adam için gördükki, bu gecerli degil,ama eger kendi dayanıklılık sınırına yakın bir yumruk alırsan, istemesende inlersin,bir yerden sonra olucak bu.ben wbnin daha güçlü oldugunu kabul ediyorum, bu benim kanaatim.ama yaptıgım gözleme, gördüklerime göre uzun süren savasta, bence garp alır herkezin kendi fikri,saygı duymak lazım
seninde beni tanımadıgın belli.kendi yorumumu yazdım.aynı düsünmek zorunda oldugum ve bunu hissettigim bir kişi var,oda beni baglarAlaycı uslup takınmadım tarzım bu tanıyan bilir. ( Tanımadığın için kusura bakma hata benim )
Sana saygısızlık yapmak istemiyorum Sakinleş geri gel :T
Sen Profesörlerle tartış ben parlak zekam ile tartışacak birilerini bulurum
herkezin kendi fikri saygı duyarım.ama konusmasının sonuna gülen smiley koyan insanlar,en azından ince bir usluplada olsa alaycı takılır.yok öyle hissetmiyorsa,o smileynin ne anlama geldigini bilmez.ben profösörde olsa,her gün tezgahıma gelen sıradan bir müşteri ve vatandasda olsa,eger birseyi ciddiye almıs bana anlatıyorsa karsısında gülümsemem,o yüzden parlak zekanla benlede, istediginlede tartısabilirsin,ki sen bu forumda ayrılıcak bir kac kişiden birisin sadece kendim için demiyorum.herkez seni tanımayabilir.sende herkezi tanımadıgın için,onlara belli ölcüde saygı duy.çünkü senin uslubun, beni öyle yazmaya tesvik etti dedim konuyu kapattım,daha fazla konusmak tanısmak istersen özelden konusabiliriz.