Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Monkey D. Garp vs. Edward Newgate

Dövüş sonucu ne olur?

• Kullanılan toplam oy
    163
En güzeli;Wb'nin gücünü gördük.Neler yapıcağınada biliyoruz.Şimdi garpın az biraz gücü ortaya çıksa neler yaptığı.Nasıl bir gücü olduğu o zaman çok rahat konuşucaz ama E.oda'ya kalırsa iş hiç göstermicek gibi.

Açıkçası şunuda sölemek isterim savaşta akaiunuya arkadan geçirdiği yumruk belli.Bİrde sinirle geçirdi.Ve bu adam dünyanın en güçlü adamı diye geçiyor.Affedersin ama dünyanın en güçlü adamın yumruğu buysa ben hiçbirşey demem başka.
bak şimdi en ufagından soyliyim chinjao yu düşün bikaç manga sayısı sonra o adamın gücünü görüceksin. 550 milyon ödüllüymüş neyse bu adamla luffy kapışıcak ve bu adamın gücünü görücez. garp bu adamı çarçur edicek güce sahipmiş ondan yola çıkarak garpın gücünü birazcık anlıyabiliriz

2 yumrukta amirali bayılttı :at: Amirale zarar geldimi? Yok. Amiral arkasından kalkıp bunun tayfasını mal etti mi ? Evet.Çok güçlü yumrukmuş gerçekten yav.
akainu zaten bu seride gördüğümüz en dayanıklı adamlardan biri. adam kısa süreli felç geçirdi uçurumdan düşmeseydi bitirici vuruşu yiyecekti zaten. o yumruk dünyanın en güçlü yumruğuydu daha iyisini gördükmü onu söyle. ona bakarsan garpta marcoya hayvani gücüyle yapıştırdı birşey oldumu? hayır. hiç birşey olmamış gibi devam etti adam savaşa.

WB'nin rakibi daha çok Sengoku olmuş (aralarında ki konuşmalardan yola çıkacak olursak). Garp ile de Roger rakip olmuşlar ve Roger'ın dediğine göre defalarca birbirlerini ölümün kıyısına getirmişler. Bu da denk dövüştükleri anlamına gelmez mi?. Bana göre gelir. Ancak WB Roger'dan temiz bir yara bile almış. Bu olayları göz önünde bulundurduğumuzda WB nasıl oluyor da Garp'tan daha güçlü oluyor.

akainu zaten bu seride gördüğümüz en dayanıklı adamlardan biri. adam kısa süreli felç geçirdi uçurumdan düşmeseydi bitirici vuruşu yiyecekti zaten. o yumruk dünyanın en güçlü yumruğuydu daha iyisini gördükmü onu söyle. ona bakarsan garpta marcoya hayvani gücüyle yapıştırdı birşey oldumu? hayır. hiç birşey olmamış gibi devam etti adam savaşa.
Eee sonuç ? Bu birşeyi değiştirmiyorku.Wb'nin dünyanın en güçlü adamı damgası yemesi pek bir tırt birşey değilmiş diyorum ben sana.

Ayrıca mangasına baktımda felç geçirme durumu filan yok.Adam aşağıya düşüyor.Sonraki sayılardada zaten çıkıp geliyor ordan.Bitirişi vuruşuda yiyeceğini zannetmiyorum.Belki biraz daha devam etseydi wb nin yüzünün öbür yarısıda gidebilirdi :at: Çok net konuşmanın manası yok.İlerde görürüz diye umuyorum zaten neyin doğru olduğunu.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık