Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Monkey D. Garp vs. Edward Newgate

Dövüş sonucu ne olur?

• Kullanılan toplam oy
    163
benim için wb le garpın arasındaki fark. ace öldüğünde

birinin ağzı çalışır

birinin yumrukları..

sonra bb birine canını bağışlaması için yalvarır.

diğerine göz göre göre durdurabiliyorsan durdur der yine sonuç yok..

garptaki sağlık durumu wb de olsa ne sakazuki hayatta kalırdı nede bb..

birinin ağzı çalışır

birinin yumrukları..

garpa atar yaptığında çift meyveyi almıştı ondan bu kadar rahat konuşuyordu ...

birinin ağzı çalışır

birinin yumrukları..

ilginçtir aynı bb akainu geldimi tayfasını toplayıp kaçıyor neden acaba. sen çok düzmantık bakıyorsun orada garp gene bbyi tokatlardı bence oyle guragura veya yamiyami garpa sökmez. wb gücünü meyvesinden alan bi adam garp öyle degil koydumu yamultur

ilginçtir aynı bb akainu geldimi tayfasını toplayıp kaçıyor neden acaba. sen çok düzmantık bakıyorsun orada garp gene bbyi tokatlardı bence oyle guragura veya yamiyami garpa sökmez. wb gücünü meyvesinden alan bi adam garp öyle degil koydumu yamultur
akainudan kaçması mantıklı aslında. sonuçta bb yavaş ve dayanıklılığına güvenen bir adam. garpın yumruklarına dayanma şansı var ama akainunun magmasına dayanma şansı yok.

Hey yavrum hey yorumlara gel...Neyse neyin ne olduğunu ilerde görürüz inşallah.Yav he he dememek için zor tutuyorum kendimi.

birinin ağzı çalışır

birinin yumrukları..

Hala daha Garp Ace yi niye kurtarmadı demeyin hocam. Adam elinden geldiğince yardım etti zaten. Gerisi Ace nin mallığı.

BB de ise BB gibi bir adamın orada güç sarhoşu olduğu çok açık. Zaten daha sonra tüm tayfası ile beraber WB den yara almamışken Akainudan kaçmıyormu bu adam ? Ne yani Akainu > Sengoku+Garp mı ?

wb bana görede çok güçlü bir karakter hatta op evreninde ilk 5 yada 3 sıralamamda yeri var ama garp ya fanlığımdan yada ne bilim içimden öyle geliyo alır gibime geliyo nedense

Garp'ın deli olduğunu düşünüyorum , bildiğimiz deli damarı var yani şu an ki Luffy'i düşünü gözü dönmüş halini aynısı Garp işte , kızdı mı deli damarına bastn mı yıkar parçalar ortalığı , WB daha ağır ve ağır başlı bir dayımız , çok mükemmel derecede tecrübeli hareket eden biri , gardını düşürmez , gözleri kapalı uyurken yanına yaklaştırmaz.

Garp' uykuda kesin uyanmaz , bedeni demirden yapılmıştır sanki bu savaşın sonunu kime bilemez , seride ki ağırlığa bakılırsa WB çok ağır adam Garp'a göre.

Garp gizli bir adam , daha WB'in ki kadar karizmasını ve gücünü görmedik.

İçtenliğimle söylemem gereken şey savaşın sonucunu Garp'ın delirmesiyle çıldırıp gözünün dönmesiyle kazanacağı zor bela , normal şartlarda ise WB'in yamultacağı.

Garp'ın deli olduğunu düşünüyorum , bildiğimiz deli damarı var yani şu an ki Luffy'i düşünü gözü dönmüş halini aynısı Garp işte , kızdı mı deli damarına bastn mı yıkar parçalar ortalığı , WB daha ağır ve ağır başlı bir dayımız , çok mükemmel derecede tecrübeli hareket eden biri , gardını düşürmez , gözleri kapalı uyurken yanına yaklaştırmaz.

Garp' uykuda kesin uyanmaz , bedeni demirden yapılmıştır sanki bu savaşın sonunu kime bilemez , seride ki ağırlığa bakılırsa WB çok ağır adam Garp'a göre.

Garp gizli bir adam , daha WB'in ki kadar karizmasını ve gücünü görmedik.

İçtenliğimle söylemem gereken şey savaşın sonucunu Garp'ın delirmesiyle çıldırıp gözünün dönmesiyle kazanacağı zor bela , normal şartlarda ise WB'in yamultacağı.
Wb yamultur falan olmuyor :/
Eldeki verilere göre Garpın Wbden eksiği yok gibi.
Yamultur demek fazla iddalı.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık