Ama Roger'ın da herhangi bir vs sini görmedik ki desem mi acaba Neyse kişisel görüştür uzatmayayım
Adamın Marco'ya attığı yumruk ortadaO zaman Sengoku beni tutsan iyi edersin yoksa Sakazuki'yi öldüreceğim dedikden sonra; Sengoku bıraktığında gidip öldürseydi. Garp o haliyle Sazasuki'yi öldürmeyi bırak, dövebileceği bile mechuldü.
İste mechul olması sana kalır.Burada vs'si acıldı ve bak bakalım oylara.O zaman Sengoku beni tutsan iyi edersin yoksa Sakazuki'yi öldüreceğim dedikden sonra; Sengoku bıraktığında gidip öldürseydi. Garp o haliyle Sazasuki'yi öldürmeyi bırak, dövebileceği bile mechuldü.
Garp ın orda sakazuki ye yürümesi saatte 1 km falan hızdaydı heralde ? Garp dediğimiz adam Marco ya havada langırt diye gömmüş adam. Yani WB den daha hızlı giderdi sakazuki nun yanına indirmek istese rahat ol. Adam zaten öldürmemek için kendini zor tutuyor ilk şokun etkisi ile, bırakta şoku atlattıktan sonra indirmeye gitmesin.O zaman Sengoku beni tutsan iyi edersin yoksa Sakazuki'yi öldüreceğim dedikden sonra; Sengoku bıraktığında gidip öldürseydi. Garp o haliyle Sazasuki'yi öldürmeyi bırak, dövebileceği bile mechuldü.
Oğlunun torunun yada hiçbir D'nin peşinden gitmediği biri galiba yürüdüğü yol çok doğruGarp ın orda sakazuki ye yürümesi saatte 1 km falan hızdaydı heralde ? Garp dediğimiz adam Marco ya havada langırt diye gömmüş adam. Yani WB den daha hızlı giderdi sakazuki nun yanına indirmek istese rahat ol. Adam zaten öldürmemek için kendini zor tutuyor ilk şokun etkisi ile, bırakta şoku atlattıktan sonra indirmeye gitmesin.
Garp ı niye öcü yapıyorsunuz anlamıyorum. Oysa inandığı şey uğruna bu kadar acı çekiyorken şerefsiz diyenler bile oluyor. Ee korsanları cici bir tayfadan izlemenin zararı işte. Kimse denizcileri düşünmüyor.
Garp bu serideki en baba adamlardan biridir kim ne derse desin. D. liğininde sonuna kadar hakkını vermiştir.
Red kusura bakma ama senin yorumlarının sevsemde şu forumda Garp ı tartışacağım son kişi sensin.Oğlunun torunun yada hiçbir D'nin peşinden gitmediği biri galiba yürüdüğü yol çok doğru