Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Monkey D. Garp vs. Edward Newgate

Dövüş sonucu ne olur?

• Kullanılan toplam oy
    163
O zaman Sengoku beni tutsan iyi edersin yoksa Sakazuki'yi öldüreceğim dedikden sonra; Sengoku bıraktığında gidip öldürseydi. Garp o haliyle Sazasuki'yi öldürmeyi bırak, dövebileceği bile mechuldü.
Adamın Marco'ya attığı yumruk ortada :)
Arkadaş Garp ismi çok büyük o yüzden yenebilir diyebilirsiniz ama Garp'ın şimdiye kadar yapıpda WB'nin sadece bir kolu ile durduramayacağı bir hareketi yok :good:

O zaman Sengoku beni tutsan iyi edersin yoksa Sakazuki'yi öldüreceğim dedikden sonra; Sengoku bıraktığında gidip öldürseydi. Garp o haliyle Sazasuki'yi öldürmeyi bırak, dövebileceği bile mechuldü.
İste mechul olması sana kalır.Burada vs'si acıldı ve bak bakalım oylara.
O yürüyüsü Oda cizdi ve Garp net bir sekilde "beni tut yoksa Sakazukiyi öldürücem" dedi.Gercekten öldürmek istedigini sanmıyorum zaten anlık bir olaydı neden mi?Kendisi Sengokuya dedi ki "beni burada tutsan iyi olur"Garp hata yaptıgının farkındaydı yani.
Garpta insan sakinlesmistir.Vista ve Marcoda Ace ölünce gayet soguk kanlılardı.

Garp ın orda sakazuki ye yürümesi saatte 1 km falan hızdaydı heralde ? Garp dediğimiz adam Marco ya havada langırt diye gömmüş adam. Yani WB den daha hızlı giderdi sakazuki nun yanına indirmek istese rahat ol. Adam zaten öldürmemek için kendini zor tutuyor ilk şokun etkisi ile, bırakta şoku atlattıktan sonra indirmeye gitmesin.

Garp ı niye öcü yapıyorsunuz anlamıyorum. Oysa inandığı şey uğruna bu kadar acı çekiyorken şerefsiz diyenler bile oluyor. Ee korsanları cici bir tayfadan izlemenin zararı işte. Kimse denizcileri düşünmüyor.
Garp bu serideki en baba adamlardan biridir kim ne derse desin. D. liğininde sonuna kadar hakkını vermiştir.

Garp ın orda sakazuki ye yürümesi saatte 1 km falan hızdaydı heralde ? Garp dediğimiz adam Marco ya havada langırt diye gömmüş adam. Yani WB den daha hızlı giderdi sakazuki nun yanına indirmek istese rahat ol. Adam zaten öldürmemek için kendini zor tutuyor ilk şokun etkisi ile, bırakta şoku atlattıktan sonra indirmeye gitmesin.

Garp ı niye öcü yapıyorsunuz anlamıyorum. Oysa inandığı şey uğruna bu kadar acı çekiyorken şerefsiz diyenler bile oluyor. Ee korsanları cici bir tayfadan izlemenin zararı işte. Kimse denizcileri düşünmüyor.
Garp bu serideki en baba adamlardan biridir kim ne derse desin. D. liğininde sonuna kadar hakkını vermiştir.
Oğlunun torunun yada hiçbir D'nin peşinden gitmediği biri galiba yürüdüğü yol çok doğru :good:

Oğlunun torunun yada hiçbir D'nin peşinden gitmediği biri galiba yürüdüğü yol çok doğru :good:
Red kusura bakma ama senin yorumlarının sevsemde şu forumda Garp ı tartışacağım son kişi sensin.

OP da bizim tayfanın gözünden izlediğimizden korsanlar cici denizciler öcü mantığı var.
O yüzden dimi adalarda korsan görünce millet altına sıçıyor korkudan ?

Tamam hükümet kötü olabilir, kutsal mallar falan yaptıkları işler kötü evet. Karanlık yüzyıldada büyük ihtimalle bu malların şerefsizliklerini izleyeceğiz ama şu OP dünyasında denizciler olmassa işlerin nasıl olacağını bir düşünün allah aşkına.

Sadece bir yumruk çakması bile wb nin adamlarını wb yanlarındayken sıççırrtırmışken, sadece bir yumruk denizcileri gaza getirip savaşma arzularını ateşlemişken, Garp dediğimiz Denizcilerin Kahramanı tüm dünyanın gözünün önünde bir amirali indirirse neler olur ?

üff anlayamıyorum ben ya .s.s
Dalgamı geçiyorsun arkadaşım ? Senin bahsettiğin adam sakazuki ise benim bahsettiğim adam Garp.
Hala daha anlamamakta ısrar eden sizsiniz. Garp ın denizciler için nasıl bir kişi olduğunu.
Adamın oğlu dünyanın en çok aranan adamı, torunu allaha emanet zaten, gitmiş kk nin oğluna bakmış. Normalde Ace ye bakması bile idam suçu. Ama adama dokunmamışlar, dokunamamışlar. Sengoku ne diyor ? - "Eğer denizcilerin kahramanı olmasaydın ailenin tüm hıncını senden çıkarırdım". Gerçi sen bu sözden " uuu sengoku yüzüne hıncımı cıkarırdım dedi Sengoku > Garp " dicen şimdi ama neyse.
Demem odur ki Garp istese Akainu nun kafayı Adalet kapısına vura vura kırar ama denizciler için gücü boşver böyle manevi değere sahip bir adam çıkacak, tüm dünyanın izlediği bir savaşta KK nin oğlunu öldürdü diye bir amirali indirecek aşağıya ?

Monkey :D Luffy

luffy nin ace in ne kadar hükümet için kafadan en tehlikeli adamlar hatta bir yerde sengoku bu durum için eğğer denizcilerin kahramnı olmasaydın bu olanların(enies loby vb) tüm sorumluluğunu üstüne alırdın bu adam normalilerleseydi şuanda sengokunun bile tepesinde olurdu ünvanlar kapışılacaksa buyurun ünvanlar o zaman
Sengoku bile wb hasta haline denk olabilir çünkü wb sengokuya her zaman ki oyunların değişmemiş sengoku diyor savaşta yani sengoku güvünün yanında ki artısı zekası zaten onu amiral yapan ama o birde garp yumuk attıktan sonra ki sahneyi izleyin wb dünyada ki en yıkıcı güç en güçlü adam okey zaten garp alır diyenler wb yi yerden yere vurur demiyor ama garp bir şekilde wb ye denk değilse bir zahmet ölsün bu denizciler mf yi çok karıştırmayın orda bile wb öldü ace öldü bir tümen komutanı öldü jozu kolunu kaybetti oars öldü sanırım denizciler de kayıp yoktu ama hatırladığım kadarıyla ve savaşa garp ve sengoku dahil olmadı buna rağmen denizcilerin bir üstünlüğü vardı oda güç dengesini kurmak için resmen garp ı triplere sokup harcadı ayıp olmasın diye 2 3 uçurdu oda eski çağdan çok acemice kurtuldu garp orda akaiunu öldürürdü ama öldürmesi seride k, en absürt hareket olurdu
Garp seride ki en eski karakterlerden daha monsterstan beri garp çizimi devam ediyor ve bu adam nerdeyse her görüldüğü sahnede övüldü bu kadar çaba boşa gitmez hala seride adı geçiyor garp ın
ayrıca ace için garpa küfür edenler ace oraya idama götürüldü garp ta biliyor ace niye öldürdünüz diyebilir mi bu adam daha en başından beri denizci olun d,ye saçı sakalı ağardı orda da luffye yol verdi resmen ace için pasif kaldı orada adam elinden geleni yaptı ama yirmi yıllık gururunu da çiğnetemezdi Marineler ne olursa olsun vizyon olarak adeletin ve barışın temsilcileri ama ana hikaye bizimkiler olunca onlar da biraz kötü karakter kaldılar ama film z bile çok güzel açıklıyor aslında durumu ayrıca okadar kötü insanlar değil roger ace i rayleigh yerine garp a emanet ediyor
Bilmiyorum ama bazen hakikaten insafsız yorumlar görüyorum şu anda bile eğer spoiler doğruysa dünyanın en iyi kılıcının çizemediği kafayı şu anda açıklanan en büyük ödüllerden birini h haki sahibi adamı pert etmiş bu adam yeni dünya korsanları lin lin falan direk garp ın torunu olarak tanıyor luffy bunlar hepsi işaret bence garpla rogerın dövüşünü göremeyebiliriz ama seri de gücün vurgu yapılan karakter

Garp sağken Dünyanın en güçlü adamı WB.garpın yada sengokunun demesine gerek yok zaten direk mangaka etiketlemiş.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık