Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Monkey D. Garp vs. Edward Newgate

Dövüş sonucu ne olur?

• Kullanılan toplam oy
    163
Ortada belli bir ünvan var oda Wb nin Dünyanın En Güçlü adamı olması.Garp da WB de Rogera denk denildi.Bence bu vs normal koşullarda berabere biter.yok illa bir kazanan olacaksa oda Wb olur(mangaka boşyere etiketi basmadı Wb ye, adamı ölümün kendisi yıkamadı Garp mı yıkacak).WB nin Marineford daki gibi hastalığı nüks ederse Garp alır.

Rayleigh 20 yıl boş boş geziyor ve bir amirale gecit vermiyorsa Rogerın,Wbnin,Garpın genclikteki güclerini hesap edin.
Garp,Wb,Shiki,Zephry,Sengokunun dönemlerinde grand lineı fetheden adamı digerlerinden ayıracaksın.Belliki ne Garp Rogerı durdurabilmis ne de Wb.O yüzden bu adam korsanlar kralı olmus.Roger Wbnin vücuduna küçücük bir hatıra bırakmıs ve Wbye "sana raftele nasıl gidilecegini söyleyeyimmi?"diyorsa ben direk Roger'ı Wb'dende Garp'tanda üstün tutarım.Grandlineı fetheden kisi Wb degilde Rogersa ben Roger>Wb diye düsünürüm.Dogrusuda budur zaten.

Böyle bir bilgi geçti de biz mi kaçırdık?
Yok öyle bir fantezi, serideki en önemli ünvana sahip kişi Roger olacak, Wb'nin gözüne BB'nin kafası kadar yarayı açan Roger olacak, tüm denizleri fetheden adam diye Roger'a denilecek, Shiki "Roger öldü artık devir senin devrin" diyecek Wb'ye sonra Wb sevdalısı kardeşler gelecek Wb'nin daha güçlü olmadığnı nereden biliyorsunuz diyecek oldu canım:D Sbs kafasından çıkın artık herşeyin illa sbsde veya direk mangada açıkca yazılmasına gerek yok. Roger-Garp-Wb üçlüsünden illa birini ayırıp en güçlü yapacaksan bu Roger olur fantezi aramaya gerek yok denklemin normali şudur Roger=Garp=Wb, aksini iddia eden arkadaşlarla daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum size iyi tartışmalar gençler

Ben hala karolla'dan, WB'ye ' En Güçlü Adam ' ünvanını veren kişinin Garp olduğuna dair kesin söylemini mangadan göstermesini bekliyorum. Arkadaş çok mangacı, mangada var, mangada gösterildi diyerek konuşuyor. Hadi bakalım göster bize karolla.

Biraz önce bunu deseydin hiç sorun olmazdı bile. Ama sen Roger daha güçlüdür dersen bende fikrimi söylerim.

Adam burada, hazinenin peşinde olmadığını açıkça dile getiriyor. Ben şahsen, Wb'nin Roger'den güçsüz olduğunu düşünmüyorum. Öyle diyenlere de tepkimi koyarım her zaman.
Ben bu üçlünün denkliğinden bahsetmek için "e Wb'de Roger'dan daha güçlü olmadığına göre"dedim sende buna karşılık nereden biliyorsun dedin, bunu anca Wb'nin Roger'dan daha güçlü olduğunu düşünen adam söyler. Bende ona karşılık birşeyler yazdım. Denkliği kabul ediyorsan sıkıntı yok

Belli ki raftele gitmek her yigidin harcı degil sorun Wbnin istememesi degil sorun Roger neden dedi Wbye.Bariz bir sekilde dövüs gücünün ötesinde birsey.Kaldı ki bu adam ne Shiki ne Garp ne Wbyi dinlemis ve grand lineı fetheden kisi olmuş.Aksi takdirde ne Roger ne de Wb grandlineı fethedemezlerdi.Çünkü yenisemezlerdi.Üstüne üstelik Wbnin vücudunda Rogerdan yarada olunca Roger Wb ve Garptan bir adımda olsa önde yoksa bu adam korsanlar kralı olamazdı.
Denktirler ancak Roger farkını koymuş.

Bende diyorum ki gösteremez, çünkü öyle bir sahne yok.
Öyle bir sahnenin olmadığının bende bilincindeyim. Ama o hep mangadan konuşurdu. Hep mangadan kanıt göstererek yorum yapardı. Bu kadar kesin ve net bir sözünüde kanıtlasın bakalım mangadan. Ben bekliyorum, yapar o bir şekilde yaratır o sahneyi.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık