Yiğidi öldür ama hakkını yeme demişler… 30m’lil adamlara harbiden rahat vermiyor kral…Vasıfsız dedin üzdün beni, 30m'lik adamlara rahat vermiyor Reis hepsinin başına bela
Yiğidi öldür ama hakkını yeme demişler… 30m’lil adamlara harbiden rahat vermiyor kral…Vasıfsız dedin üzdün beni, 30m'lik adamlara rahat vermiyor Reis hepsinin başına bela
30 değil lütfen 50 milyonluk adamlar yanlış olmasın. Reisin hakkını yedirmeyiz.Vasıfsız dedin üzdün beni, 30m'lik adamlara rahat vermiyor Reis hepsinin başına bela
Tüm Devrimci dostlarımdan özür dilerim gerçekten büyük bir haksızlığın önüne geçtin teşekkür ederim30 değil lütfen 50 milyonluk adamlar yanlış olmasın. Reisin hakkını yedirmeyiz.
Her cümle masa başında kitap okurdu herhal.Ideallerine 500 sayfa roman yazılır, son satırına da devrimciydi diye eklenir.
Bir liderin kitap okuması normal bir durum. Eyleme geçmeden önce fikir geliştiriyor.Her cümle masa başında kitap okurdu herhal.
Kitap demişim pardon gazete olucaktı eyleme geçen oğlu ama neyse... Lafta kaç senelik kuruluş olcak..Bir liderin kitap okuması normal bir durum. Eyleme geçmeden önce fikir geliştiriyor.
Yavaş dön ümmet hızına yetişemiyorBırak hükümeti, kumdan kale deviremez bu adam.
Hükümet zaten rezil, bu hükümeti deviremeyen Dragon bunlardan daha rezil.