Sadece şaşırtmak değil ama aşağı yukarı netice aynı. Aynı hareketi devrimci komutanları da yapar.Bunu sadece şaşırtmak olarak görüyorsan pek uzatmaya gerek yok.
Sadece şaşırtmak değil ama aşağı yukarı netice aynı. Aynı hareketi devrimci komutanları da yapar.Bunu sadece şaşırtmak olarak görüyorsan pek uzatmaya gerek yok.
Kaido Doğu Ejderhasıydı. Dragon Ejderha çıkarsa Batı Ejderhası olur. Zoronun PHde kestiği gibi. E. Oda Dragonu erjderha çizmez bence. Yeşil Kapişona rüzgar parameciasi yedirmiş bir fikir adamı Dragon. Tüm komutanları Reverie savaşa giderken ofisinde analiz kasıyor.Şimdi Kaido balık çıktığına göre ejderha meyvesi de bunda çıkacak herhalde.
Yani hava çıkar büyük ihtimalle de ben isimden dolayı öyle olacakmış gibi bir his alıyorum.Kaido Doğu Ejderhasıydı. Dragon Ejderha çıkarsa Batı Ejderhası olur. Zoronun PHde kestiği gibi. E. Oda Dragonu erjderha çizmez bence. Yeşil Kapişona rüzgar parameciasi yedirmiş bir fikir adamı Dragon. Tüm komutanları Reverie savaşa giderken ofisinde analiz kasıyor.
Öyle demek istemedim sabo yu çocukken aldı yetiştirdi adam etti luffy’yi saldım çayıra mevlam kayıraLuffy'i de iki kere kurtardı gülüm.
Adam biliyor ki gözetmeye gerek yok. Sabo'yu saldığımızın 2. dakikası kafasına roket yediÖyle demek istemedim sabo yu çocukken aldı yetiştirdi adam etti luffy’yi saldım çayıra mevlam kayıra
Vasıfsız dedin üzdün beni, 30m'lik adamlara rahat vermiyor Reis hepsinin başına belaKurt bakışlarıyla uzaklara derin derin bakan ve Arada “Robin ne yapıyor” diye soran vasıfsız devrimci…