Vur desin vuralım atla desin atlayalım
Robin'i düşünmeye devam.En sadık adamlarından birini(kuma) köpek etmişlerdir. Diğeri de yakalanma ihtimali yaşıyor(sabo). Kendisi bu saatten sonra ne yapacak, bilinmez.
Burada da bulunsunRobin'i düşünmeye devam.
Yıllar önce
Dragon: Geldik baba mesleği diye denizci olduk her tarafta atletle gezen adamlar var, böyle şans mı olur?
Kuzan: Sorma ya! Bu anarşik devrimciler içinde güzel kızlar oluyormuş, bizim gibiler de anca sap sap gezsin.
Dragon: Ben istifa ediyorum!
...
Yıllar sonra İvankovun adasında
D: Niye böyle oldu lan?
İ: Sabo öldü mü Dragon ne diyorlar?
D: Robin hakikaten iyiydi ya... Şimdi halimize bak
İ: Hey Dragon! Dragon! Yine uzaklara daldın. Kim bilir ne derin şeyler düşünüyordun ama bir şey söyle bize.
D: Robin...
İ: Ne Robini?
D: Öhöm... Robin nereden çıktı ya bizim bir sarı oğlan vardı ya neydi adı?
İ: (kızgın bir şekilde) Saboyu mu diyorsun?
D: He işte, var mı ondan haber?
İ: Bu bir emirdir! Sanjiden alamadığınızı bundan alın
En büyük icraati Robin'e yürümek olmuş bu pis herifin.Burada da bulunsun
Robin buna yüz vermişse bizi çok üzer ve ne yazık ki böyle ihtimaller varEn büyük icraati Robin'e yürümek olmuş bu pis herifin.
Fikir adamı ama pis fikirlerin adamı kendisi.
Dragon iki D. muhabbetine kandırmıştır Robin'i. :/ Muamele yapmıştır buna. Yok bende çok meraklıyım Kayıp Yüzyıl'a, D. şöyle falan demiştir ve ilgisini çekmiştir. :dRobin buna yüz vermişse bizi çok üzer ve ne yazık ki böyle ihtimaller var
Luffy, Robin'e hitaben; Anne, ben nasıl oldum?Robin buna yüz vermişse bizi çok üzer ve ne yazık ki böyle ihtimaller var
Luffy'yi anlat demiştir ya zaten sonrası Robinin hayranlıkla anlatması ve ağlaşmalar sarılmalar. Tabi Dragonun umuru değil LuffyDragon iki D. muhabbetine kandırmıştır Robin'i. :/ Muamele yapmıştır buna. Yok bende çok meraklıyım Kayıp Yüzyıl'a, D. şöyle falan demiştir ve ilgisini çekmiştir. :d
Babasını bir temiz dövmesi için çok sebep birikti. Tek sorun kolu taş kesilebilirLuffy, Robin'e hitaben; Anne, ben nasıl oldum?
Babaya el kalkmaz. Sırf Luffy'e, "oğlum annen bu kadın" diyebilmek için Robin'i ayarttı reisLuffy'yi anlat demiştir ya zaten sonrası Robinin hayranlıkla anlatması ve ağlaşmalar sarılmalar. Tabi Dragonun umuru değil Luffy
Babasını bir temiz dövmesi için çok sebep birikti. Tek sorun kolu taş kesilebilir