Kaidonun yarasını ya Mihawk yaptıysaBu slash’ın geri dönüp kaido’yu tekleyeceği günü bekliyorum.
Kaidonun yarasını ya Mihawk yaptıysaBu slash’ın geri dönüp kaido’yu tekleyeceği günü bekliyorum.
Net oğlu Net mihawk yapmıştır!Kaidonun yarasını ya Mihawk yaptıysa
Slash diye dalga geçiliyor ama bunun aynısını muhtemelen Shanks dışında başka birisi yapamaz.Shanks yapabilir gök yarıyordu zira Wb ile dövüştüğünde.Wb diyeceksiniz şimdi ama onun bisentoyu bu tarzda kullandığını düşünmüyorum farklı bir dövüş stili kullanıyor klasik kılıç ustalığından farklı.Bu slash’ın geri dönüp kaido’yu tekleyeceği günü bekliyorum.
O slash şu an dünyayı tavaf ediyor. Birkaç tur daha attıktan sonra Kaido'yu kesecek.Bu slash’ın geri dönüp kaido’yu tekleyeceği günü bekliyorum.
Ben diyorum ki "En Güçlü" olmak başka bir şey "En Güçlü Kılıç Ustası" olmak bambaşka bir şey. Mihawk'un unvanı sadece tek bir özellik odaklı. Sadece "kılıç" bu demektir ki Yonko seviyesindeki biri kılıç dışında bir dövüşme tarzı kullanırsa yenme ihtimali her zaman vardır. Kısaca En Güçlü(Mesela Kaido)>En Güçlü Kılıç Ustası(Mihawk). Kaido'nun unvanı Mihawk'un unvanından daha net,"En Güçlü",herhangi bir kısıtlama ya da indirgeme yok. Mihawk için ise aynısı söylenemez. Hani Cem Yılmaz'ın esprisi vardır ya "Yakışıklısın ama bu bölgede yakışıklısın buradan ayrılma" şeklinde. Mihawk'un durumu da o. Sadece kılıç kullanarak Mihawk'u yenmek olanaksız ama kılıç dışında etken bir şey kullanırsan yine "Mihawk kesin alır" diyemezsin. Diyemeyiz.Mihawk en GÜÇLÜ kılıç ustası. Sadece yetenek olarak değil. Mihawkın kılıç ustalığından gelen gücü o kadar fazla ki Fujitoranın meyve + kılıç ustalığı toplamından da yüksek. Bilmem anlatabildim mi. Örneği Zoro üzerinden görelim. Zoro saf bir kılıç ustası olarak Kaku gibi kılıç ustası + rokushiki teknikleri + meyve gücüne baskın gelmiştir. İşte bu Mihawk da böyle.
Aslında büyük slashdan ziyade karakterlerin ne kestiği benim için daha önemli. Mesela mihawk gelip de jozu’ya bir tane indirse ve jozu yara alsa bu benim için o büyük slashdan daha çok etkileyici olurdu.Slash diye dalga geçiliyor ama bunun aynısını muhtemelen Shanks dışında başka birisi yapamaz.Shanks yapabilir gök yarıyordu zira Wb ile dövüştüğünde.Wb diyeceksiniz şimdi ama onun bisentoyu bu tarzda kullandığını düşünmüyorum farklı bir dövüş stili kullanıyor klasik kılıç ustalığından farklı.
Bende dört gözle bekliyorum hayırlısı bakalım.O slash şu an dünyayı tavaf ediyor. Birkaç tur daha attıktan sonra Kaido'yu kesecek.
Mihawk kılıç ustaları arasındaki en güçlü kişi. Bu kılıç ustalarının meyve kullanması başka teknik kullanması bir şeyi değiştirmez. Kendine kılıç ustasıyım diyen kimse mihawktan güçlü olamaz.Ben diyorum ki "En Güçlü" olmak başka bir şey "En Güçlü Kılıç Ustası" olmak bambaşka bir şey. Mihawk'un unvanı sadece tek bir özellik odaklı. Sadece "kılıç" bu demektir ki Yonko seviyesindeki biri kılıç dışında bir dövüşme tarzı kullanırsa yenme ihtimali her zaman vardır. Kısaca En Güçlü(Mesela Kaido)>En Güçlü Kılıç Ustası(Mihawk). Kaido'nun unvanı Mihawk'un unvanından daha net,"En Güçlü",herhangi bir kısıtlama ya da indirgeme yok. Mihawk için ise aynısı söylenemez. Hani Cem Yılmaz'ın esprisi vardır ya "Yakışıklısın ama bu bölgede yakışıklısın buradan ayrılma" şeklinde. Mihawk'un durumu da o. Sadece kılıç kullanarak Mihawk'u yenmek olanaksız ama kılıç dışında etken bir şey kullanırsan yine "Mihawk kesin alır" diyemezsin. Diyemeyiz.
Zoro'nun Kaku'yu yenme meselesinde ise Kaku daha meyveyi yiyeli bir gün bile geçmemişti. Ha buna rağmen meyveyi iyi kullandı mı? Evet kullandı fakat çok tecrübesizdi. Bu durum ile meyvesini yıllarca kullanmış ve bunda ustalaşmış birinin durumunu kıyaslaman hata olur.
Seride bugüne kadar kaç kişi kendini kılıç ustası olarak tanıttı? Mihawk fanları kaç kişiyi kılıç ustası yaptı?Mihawk kılıç ustaları arasındaki en güçlü kişi. Bu kılıç ustalarının meyve kullanması başka teknik kullanması bir şeyi değiştirmez. Kendine kılıç ustasıyım diyen kimse mihawktan güçlü olamaz.