Mihawk'da gözlem haki olduğu açıklanmıştı zaten.@twei gibi gözlem haki diyen nooblar var mı hala ? Garibim, Zoro'nun gözlem hakiyi Shiryuu ile olan dövüşte kesfedeceğini falan düşünüyor herhalde. Ya da Mihawk'ın gözlem haki fakiri olduğunu mu zannediyor bilemiyorum. Gözlem haki varmış evrende. Allah Allaaaaaah, bak sen. Bi' Oda'nın haberi yok galiba gözlem hakiden. Salak gibi suke suke yedirmiş Shiryuu'ya Aferin
Mesele o değil zaten . Demek istediğimi anlamıştır arkadaş diye düşünüyorum.Mihawk'da gözlem haki olduğu açıklanmıştı zaten.
Zaten açıklanmasa da olduğu belliydi.
Peki bu adam bunu dedikten sonra başka birine yenilirse o zaman ne diyeceksin merak ediyorum?Mihawk, Zoro'ya diyor ki; dünyayı gez, dolaş, güçlendikten sonra da tekrar gel bana meydan oku. Unvanı kimseye kaptırmadan, en güçlü halimle bekleyeceğim seni.
Mihawk bunu söylerken, Zoro'nun Wano'da ya da başka herhangi bir yerde kendisinden güçlü bir kılıç ustasıyla karşılaşacağını düşünememiş. :/ Aklına gelseydi salmazdı Zoro'yu. Üçkağıtçı olduğu ortaya çıkacak şimdi. Zoro diyecek ki; ulan bu adam Mihawk'tan daha güçlü. Artık o üçkağıtçı Mihawk benim hedefim değil.
Vay kalleş.
Bu dediğinin konuşulan mevzuyla alakası yok. Mihawk'ın o konuşmasından çıkan sonuç nedir? Dünyada benden güçlü kılıç ustası yok. Gezdim, dolaştım; sen de gez, dolaş sonra gel karşıma. Daha Zoro Mihawk'ın yanından yeni ayrıldı. Zoro'nun bile tam gücünü görmedik. Siz diyorsunuz Wano'da Mihawk'tan güçlü bir kılıç ustası olabilir. Bunun en ufak mantığı yok. Mihawk yenilirse bile bu seri sonlarında olur. O da Shiryu gibi sonradan güçlenen biri tarafından gerçekleştirilir. Bu bir ihtimal tabii. Bana soracak olursan böyle bir şey olmayacak derim. Zoro vs Mihawk 2.kez olacak. Bu bence kesin.Peki bu adam bunu dedikten sonra başka birine yenilirse o zaman ne diyeceksin merak ediyorum?
Mihawkın ünvanı gitmesi için yenilmesi gerek , çıkabilir wanoda tabi vs atılması gerek.Wano'da Mihawk'tan daha güçlü bir kılıç ustası olacağını düşünmüyorum.