@Densetsu no Samurai
2. form ne alaka la?
2. form ne alaka la?
Sağolasın. Ben de üşendim açıkçası. Zaten bu konuya yazmayacakım ama yapılan tezatlıkları görünce dayanamadım.Normalde bende arayıp bulmazdım ama adam çok bilgisiz dayanamadım artık
Hakuba'sını kapatmıştır Mihawk. Malum "kapatmak" moda ya@Densetsu no Samurai
2. form ne alaka la?
Olur.Buna cevap verin merak ediyorum fikrinizi.
Mihawk kendine ballı bir unvan kapatmış ben bunu bilirim. :/Hakuba'sını kapatmıştır Mihawk. Malum "kapatmak" moda ya
Belki tavşan olarak görmüştür o zaman ki Shanks'ı? Malum balığa kol verebiliyor kendisi :/Mihawk kendine ballı bir unvan kapatmış ben bunu bilirim. :/
Benziyor da zaten. Olabilir tuttum bunu.Belki tavşan olarak görmüştür o zaman ki Shanks'ı? Malum balığa kol verebiliyor kendisi :/
Manga sayfası attım yine işe yaramadıSağolasın. Ben de üşendim açıkçası. Zaten bu konuya yazmayacakım ama yapılan tezatlıkları görünce dayanamadım.
Tamam da Kaku kim, konu ile ne alakası var. Mihawk, Shanks, Fujitora ve Shiryuu konuşuyoruz şurada, ağzımızın tadını bozuyon. Üst seviye kılıççılardan bahsediyoruz, kinemon, Kaku v.b. ne alaka o bakımdanNasıl ne alaka ? Meyve yemiş ve bu ona ekstra güç sağlıyor. Asıl Kaku'yu örnek olarak düşünmemen ne alaka ?
Valla Kaku'nun kılıç ustalığını beğenip beğenmemen önemli değil. Mangakanın bu adama kılıç ustası diyip dememesi önemli.
Hee işte şimdi böyle dersin.. Mihawk zaten 2. formuyla dövüşmüştür dersin, Mihawk her şeyiyle dövüşmüş Shanks cömertlik yapıp ne var ne yok kapatmıştır bile dersin. Yapmıştır, etmiştir...Sıkmasyonlar başlıyor hemen