Şahin Göz ile acımasızca rekabete devam etti. Ne demek bu? Acımasızca rekabet diyor, vivre card bu, şuan konumuz o biliyorsun.
Sadece rekabet edebilecek düzeyde diyor. Mihawk ile Shanks için yazılan şey aynı değil. Yahu özel olarak korkmamıştır falan yazılmış.
Hala mı slash ya? Adam dünyanın en güçlüsü nroal bir hareket o. Kenara çekil dedikleri çöpler h.hakiden bayılmasın diye. Hem adam tek gelmiş gemiye, saldıracaklar mı? Diğerinde bir dövüş alanından bahsediyoruz adam ile aşık atamasan bile saldırmak zorundasın.
Neresi açık ya? İki kelimeen dağları çıkarın ama diğer çevirilerde kine göz kapayın olmuyor böyle.
Kılıçustalığı üzerinden değil mi kardeşim bu rekabet? Hayır Mihawk da başka bir şey olsa diyeceğim onu da kullanıyor ama yok.
Shanks'ın daha sonrasında güç olarak Mihawk'dan ayrıldığını zaten WB'nin konuşmasından anlarsın. Adam ''Merdivenleri hızlı tırmandın'' diyor. Daha sonrasında nasıl bir şey olduysa artık WB, Kaido,BM gibilerle aynı kulvara çıkmış. Bunu anlamayacak bunu kabul etmeyecek ne var?
Özel olarak Korkmamış yazılır tabi. Bu forumda bile ''Vista içten içe Mihawk'dan korkuyordur. Mihawk istese orada ezer geçer'' diyenler vardı. Bunu yapan Mangaka değil adamlar bunu belirtme gereğinde duymuşlar belli ki. Vista Mihawk ile aşık atabilecek yeteneğe sahip denilmiş mi denilmiş. Benim için bu yeterlidir.
Orada sadece çöpler yok Marco'nun kendisi bile kenara çekilmiş vaziyette bunu da anlamak gerekli. Neyse...
Shanks bir Yonkou bunu anlamak gerekli adamın şuan muhattapları belli. Mihawk'ın ki ise belli adam Perona'ya gitsen iyi olacak diyor. Sen Shanks'ın kendi yanında olan birine böyle bir şey diyebileceğini düşünüyor musun cidden?
Birebirde bunu ben de savunuyorum.
Attıkları vslerde çoğu berabere kalmıştır ama az farkla Mihawk öndedir. Adam yonko olmadığı için hakkını veremiyorsunuz galiba. Yonko olamadı değil yonko olmadı. Rahat rahat şarabını yudumluyor başka işi yok tayfa kurup bok kokusunu mu çeksin o kadar insanın.
Zaten Oda'nın onu tek tabanca bırakmasının bir sebebi de o bence. Shanks'ı al Mihawk'ın yerine koy, Mihawk'ı da Shanks'ın yerine koy aynı muhabbet Shanks için de dönecekti forumda.
Yahu bu adamların kılıç ustalığı üzerine düello yaptığı net. Mihawk kılıç ustalığı olarak en iyi ünvanını almış fakat bunu yaparken Shanks'ı yenememiş. Bu olaydan çok sonra Shanks'ı WB'nin gemisinde görüyoruz. Wb o düello kulağıma çalındı diyor. Fakat aynı şekilde de diyor ki ''Merdivenleri çok hızlı tırmandın'' yani oralardan buralara kadar benim karşıma geldin demek istiyor. WB'nin gemisinde Marco adamlara kenara çekilin derken aynı Marco Mihawk'a Vista'yı gönderiyor git şunu durdur diye. Yani totalde Shanks'ın Mihawk'dan düşük olma ihtimali benim gözümde sıfırdır.
Mihawk Shichiliğin gidiceğini anladığında Perona'ya ''Gitsen iyi olacak'' diyor. Sen Shanks'ın buna ihtiyaç duyduğunu mu düşünüyorsun? Yani düşünebiliyor musun yanında ki bir adama ''Şimdi gitsen iyi olacak'' tarzında konuşacağını? Garp'ın Yonkoular hakkında ki konuşması bile bunu özetliyor. Yani ciddi ciddi bu konuda bana yazdırıyorsunuz ya