Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu dediğin de mantıksız. Mihawk, Zoro'yu buldu zaten. Potansiyelini de gördü. O cümle dediğin şekilde anlamsız oluyor.
Sebep? Yapma abi gözünü seveyim niye mantıksız olsun? :D Zoro'dan umudu var, o yüzden eğitti zaten. Yalnız hala kendisine meydan okuyabilecek kadar güçlü mü Zoro? Değil. Haliyle de Mihawk hala bekliyor işte.

Samimi bir cevap bekliyorum senden. OP'un dinamiklerini, senaryoyu falan düşünüp mantıklı bir cevap ver bana. Zoro'nun Shanks'ı aştıktan sonra Mihawk'ın karşısına çıkacağına gözün kesiyor mu hiç? Fan-hater atışmalarını bir kenara bırakıp cevap ver lütfen.
 
Şöyle bir şekilde yorumlanabilir belki:

Beyazsakal tümenleri güce göre değil. 550 milyonluk Ace, o tayfanın 5-6 veya 7. adamı falan. Vista beşinci adam yani Perospero ayarında biri değil. 2 veya 3. adam. Bu şekilde Mihawk ile kapışabiliyor.

Ama Vista=Perospero çıkarsa, ve buna rağmen Yonkou Shanks ile dövüşebilen Mihawk ile dövüşebiliyorsa seriyi veya databook bilgilerini, çöpe at gitsin. Çünkü Perospero değil Mihawk, Luffy ile bile denk dövüşemez.

Not: Mihawk = yonkou demiyorum ben, amiral üstü kesin, bir ihtimal en güçsüz yonkou da olabilir diyorum. Bu konuda baştan anlaşalım.
 
Ölümüne düello nerede denmiş bana bir sayfa atsana. Fakat ''Ölümüne düello'' yazılı manga sayfasını at bana.
Şahin Göz ile acımasızca rekabete devam etti. Ne demek bu? Acımasızca rekabet diyor, vivre card bu, şuan konumuz o biliyorsun.
Mihawk'ı nasıl küçültmüyor ya? Vista'nın yeteneğinin Mihawk ile baş edebileceği söylenmiş dahası var mı?
Mihawk Shanks olayında ise olay ''Kılıç ustalığı'' tıpkı Mihawk-Vista oalyında olduğu gibi.
Sadece rekabet edebilecek düzeyde diyor. Mihawk ile Shanks için yazılan şey aynı değil. Yahu özel olarak korkmamıştır falan yazılmış.
Hani demişsin ya Shanks nerede ayrılıyor diye. Şurada ayrılıyor Mihawk Slash atıp arasında ki farkı ölçmek isterken Ypnkou olan WB'ye Slash atıyor. Aynı şekilde Yonkou olan Shanks burada ayrılıyor onlardan. Diğer tarafta ise Marco Mihawk'a Vista'yı yollarken. Aynı Marco Shanks'ın WB'nin gemisine geldiğinde tüm adamlara kenara çekilmelerini söylüyor ve onunla aşık atılmayacağını belirtiyor.
Hala mı slash ya? Adam dünyanın en güçlüsü nroal bir hareket o. Kenara çekil dedikleri çöpler h.hakiden bayılmasın diye. Hem adam tek gelmiş gemiye, saldıracaklar mı? Diğerinde bir dövüş alanından bahsediyoruz adam ile aşık atamasan bile saldırmak zorundasın.

Eee ünvan Mihawk da değil mi olum? Niye belirtilmesin Mihawk'ın en güçlü olduğu? Bunu savunan siz değil misiniz? O zamana kadar Vista ve Mihawk karşılaşmış mı? HAYIR. Vista Mihawk'ın o ünvana sahip olduğunu bile bile onun karşısına çıkmış ve bunu yaparken hiç çekinmemiş. Yetenekleri ise onunla aşık atabilecek seviyedeymiş. Daha neyini tartışıyorsun ki? Olay gayet net açıklanmış.
Neresi açık ya? İki kelimeen dağları çıkarın ama diğer çevirilerde kine göz kapayın olmuyor böyle.
 
Yoo ben de çıkar "Yenemediği için içinde ukte kalmış, bu işi başkasına devretmek istiyor." derim. Sallamaktan kolay ne var?
Belki Mihawk dayak yemeyi seviyordur, Shanks kesmeyince daha iyi dayak atacak birini istemiştir?

Aha bak böyle
Evet Kılıç ustalığında yenemediği Shanks ona yetmemiş ondan daha iyisini bekliyor. Ya olum bir git ya ciddi ciddi Mihawk'ın Shanks'dan daha güçlü olduğunu mu savunuyorsun :D
İkna oldu hepsi çok mantıklı şuan. Böyle bir şey yazıyor ve kabul görmeyip, başka yerlere çekiliyor. Aynısı Shanks için yazsa, hahaha görüdünüz mü, adam Mihawk'ı umursamıyor daha iyisini bekliyor haha diyecektiniz.
 
Zoro bile 1080 pound ile ne kadar uzun mesafe kesiyor, sana göre Vista bu kadarını bile yapamayacak demek ki, mantıksız konuşup saçmalayan sensin, iyice Mihawk fanboyu olmuşun eskiden bu kadar saçmalamıyordun.
Zoro daha dressrosada buradan atsam slash ulaşmaz diyip adamlardan yardım alıyor neyden bahsediyorsun sen ? O kadar uzak mesafeden gücünü kaybetmeden öyle büyük bir slash atmak herkesin yapabileceği bir iş değil.Vista da tıpkı Zoro gibi yapamaz bunu o mesafeden.

Ben Mihawk'ın en azından amiral ettiğini görebilen biriyim fanı değilim ama bu haklı mücadeleye katılmak gerektiğini düşündüğümden buradayım.Yazdığım argümanlara cevap vermeyeceksen yada veremeyeceksen genel sohbete geçelim ben mantıklı düşünün derken argümanları da beraberinde veriyordum saçmalamışsın diyip geçmiyordum çünkü.
 
İkna oldu hepsi çok mantıklı şuan. Böyle bir şey yazıyor ve kabul görmeyip, başka yerlere çekiliyor. Aynısı Shanks için yazsa, hahaha görüdünüz mü, adam Mihawk'ı umursamıyor daha iyisini bekliyor haha diyecektiniz.
İyi hoş çocuksun da bazen hiç çekilmiyorsun ha. :D Alınma sakın. :S
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 19)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık