Evet Kılıç ustalığında yenemediği Shanks ona yetmemiş ondan daha iyisini bekliyor. Ya olum bir git ya ciddi ciddi Mihawk'ın Shanks'dan daha güçlü olduğunu mu savunuyorsunTamam da ne fark eder? Adama Shanks yetmemiş ki daha iyisini bekliyor.
Evet Kılıç ustalığında yenemediği Shanks ona yetmemiş ondan daha iyisini bekliyor. Ya olum bir git ya ciddi ciddi Mihawk'ın Shanks'dan daha güçlü olduğunu mu savunuyorsunTamam da ne fark eder? Adama Shanks yetmemiş ki daha iyisini bekliyor.
Sebep? Yapma abi gözünü seveyim niye mantıksız olsun? Zoro'dan umudu var, o yüzden eğitti zaten. Yalnız hala kendisine meydan okuyabilecek kadar güçlü mü Zoro? Değil. Haliyle de Mihawk hala bekliyor işte.Bu dediğin de mantıksız. Mihawk, Zoro'yu buldu zaten. Potansiyelini de gördü. O cümle dediğin şekilde anlamsız oluyor.
Şahin Göz ile acımasızca rekabete devam etti. Ne demek bu? Acımasızca rekabet diyor, vivre card bu, şuan konumuz o biliyorsun.Ölümüne düello nerede denmiş bana bir sayfa atsana. Fakat ''Ölümüne düello'' yazılı manga sayfasını at bana.
Sadece rekabet edebilecek düzeyde diyor. Mihawk ile Shanks için yazılan şey aynı değil. Yahu özel olarak korkmamıştır falan yazılmış.Mihawk'ı nasıl küçültmüyor ya? Vista'nın yeteneğinin Mihawk ile baş edebileceği söylenmiş dahası var mı?
Mihawk Shanks olayında ise olay ''Kılıç ustalığı'' tıpkı Mihawk-Vista oalyında olduğu gibi.
Hala mı slash ya? Adam dünyanın en güçlüsü nroal bir hareket o. Kenara çekil dedikleri çöpler h.hakiden bayılmasın diye. Hem adam tek gelmiş gemiye, saldıracaklar mı? Diğerinde bir dövüş alanından bahsediyoruz adam ile aşık atamasan bile saldırmak zorundasın.Hani demişsin ya Shanks nerede ayrılıyor diye. Şurada ayrılıyor Mihawk Slash atıp arasında ki farkı ölçmek isterken Ypnkou olan WB'ye Slash atıyor. Aynı şekilde Yonkou olan Shanks burada ayrılıyor onlardan. Diğer tarafta ise Marco Mihawk'a Vista'yı yollarken. Aynı Marco Shanks'ın WB'nin gemisine geldiğinde tüm adamlara kenara çekilmelerini söylüyor ve onunla aşık atılmayacağını belirtiyor.
Neresi açık ya? İki kelimeen dağları çıkarın ama diğer çevirilerde kine göz kapayın olmuyor böyle.Eee ünvan Mihawk da değil mi olum? Niye belirtilmesin Mihawk'ın en güçlü olduğu? Bunu savunan siz değil misiniz? O zamana kadar Vista ve Mihawk karşılaşmış mı? HAYIR. Vista Mihawk'ın o ünvana sahip olduğunu bile bile onun karşısına çıkmış ve bunu yaparken hiç çekinmemiş. Yetenekleri ise onunla aşık atabilecek seviyedeymiş. Daha neyini tartışıyorsun ki? Olay gayet net açıklanmış.
Vista yonkou seviyesi imişYeni bilgi mi var? Üzerime atın bilgiyi.
''Vista has the skills to compete with Mihawk, one of the most famous swordsmen in the world. He wasn't afraid to confront him despite knowing Mihawk was the strongest.''
Demiş vivre card databook.
Yoo ben de çıkar "Yenemediği için içinde ukte kalmış, bu işi başkasına devretmek istiyor." derim. Sallamaktan kolay ne var?
Belki Mihawk dayak yemeyi seviyordur, Shanks kesmeyince daha iyi dayak atacak birini istemiştir?
Aha bak böyle
İkna oldu hepsi çok mantıklı şuan. Böyle bir şey yazıyor ve kabul görmeyip, başka yerlere çekiliyor. Aynısı Shanks için yazsa, hahaha görüdünüz mü, adam Mihawk'ı umursamıyor daha iyisini bekliyor haha diyecektiniz.Evet Kılıç ustalığında yenemediği Shanks ona yetmemiş ondan daha iyisini bekliyor. Ya olum bir git ya ciddi ciddi Mihawk'ın Shanks'dan daha güçlü olduğunu mu savunuyorsun
Zoro daha dressrosada buradan atsam slash ulaşmaz diyip adamlardan yardım alıyor neyden bahsediyorsun sen ? O kadar uzak mesafeden gücünü kaybetmeden öyle büyük bir slash atmak herkesin yapabileceği bir iş değil.Vista da tıpkı Zoro gibi yapamaz bunu o mesafeden.Zoro bile 1080 pound ile ne kadar uzun mesafe kesiyor, sana göre Vista bu kadarını bile yapamayacak demek ki, mantıksız konuşup saçmalayan sensin, iyice Mihawk fanboyu olmuşun eskiden bu kadar saçmalamıyordun.
İyi hoş çocuksun da bazen hiç çekilmiyorsun ha. Alınma sakın. :Sİkna oldu hepsi çok mantıklı şuan. Böyle bir şey yazıyor ve kabul görmeyip, başka yerlere çekiliyor. Aynısı Shanks için yazsa, hahaha görüdünüz mü, adam Mihawk'ı umursamıyor daha iyisini bekliyor haha diyecektiniz.
Ben geyiğine yazmıştım amaİkna oldu hepsi çok mantıklı şuan. Böyle bir şey yazıyor ve kabul görmeyip, başka yerlere çekiliyor. Aynısı Shanks için yazsa, hahaha görüdünüz mü, adam Mihawk'ı umursamıyor daha iyisini bekliyor haha diyecektiniz.