Konuyu çok takip etmiyorum, neden ilk cümledeki gibi düşündüğünü ve iki cümle arasındaki bağlantıyı söyler misin?Mihawk, Shanks'ten güçlü bir kere. Mihawkın korsan olmadığı onaylansın görürsün.
Konuyu çok takip etmiyorum, neden ilk cümledeki gibi düşündüğünü ve iki cümle arasındaki bağlantıyı söyler misin?Mihawk, Shanks'ten güçlü bir kere. Mihawkın korsan olmadığı onaylansın görürsün.
Az kaldı az, dedeler ve ya Dragon bile bunu esir almış olabilir.Yavşanks yonkou unvanının değerini azaltıyor. Yetiş ya Teach yetiş ve bitir şunun işini.
Hayır Teach'in o kızılcık. Shanks'ın hakisini çalacak reis.Az kaldı az, dedeler ve ya Dragon bile bunu esir almış olabilir.
Ben DEMİŞTİM!!!''Vista has the skills to compete with Mihawk, one of the most famous swordsmen in the world. He wasn't afraid to confront him despite knowing Mihawk was the strongest.''
Demiş vivre card databook.
O cevherleri Akainu karşısında tesbih gibi dizilmişken görebilseydik keşke.Yonko ile aşık atabilen muhtemel 4. Tümen komutanı. Heyt be WB korsanları ne cevherler barındırıyormuş.
Ama Raiden denklemime bakar mısın Mihawk, Shanks'e denk çünkü yenişememişler hatta yenişemediklerini gözlerimle gördüm neyse devam ediyorum Raiden, Shanks'de Yonko olduğuna göre Mihawk'da Yonko'dur. ehe xdO cevherleri Akainu karşısında tesbih gibi dizilmişken görebilseydik keşke.