Olmaz, olamaz. Mihawk MF de hiç ciddi değildi bir kere.''Vista has the skills to compete with Mihawk, one of the most famous swordsmen in the world. He wasn't afraid to confront him despite knowing Mihawk was the strongest.''
Demiş vivre card databook.
Ciddi bir şey yok panik yapmayın.Yetiştim Türkçeye çevirir misin?
Benim dandik ingilizcem ile anladığım, Vista Mihawk ile kapışabilecek kadar iyi bir kılıç ustası.Yetiştim Türkçeye çevirir misin?
Mihawkın kendinden güçlü olduğunu kabul etmiş. Bu varan 1.En güçlü kılıç ustası Mihawk' la rekabet edebilecek yeteneğe sahipmiş. Onun en güçlüsü olduğunu bildiği halde onunla yüzleşmekten çekinmemiş/korkmamış.
Mihawk bununla çarpışırken hakiyi kapatmış muhtemelen.
Mihawkta yonkou Shanks ile dövüşebilecek yetenekteymiş.Vay be... Vista resmen yonkou Mihawk ile dövüşebilecek kadar yetenekliymiş. Yorumu sizlere bırakıyorum...
Mihawk, Shanks'ten güçlü bir kere. Mihawkın korsan olmadığı onaylansın görürsün.Mihawkta yonkou Shanks ile dövüşebilecek yetenekteymiş.
Kim gerçek yonkou yahu ?
Yavşanks yonkou unvanının değerini azaltıyor. Yetiş ya Teach yetiş ve bitir şunun işini.Mihawkta yonkou Shanks ile dövüşebilecek yetenekteymiş.
Kim gerçek yonkou yahu ?
Bana farketmez Mihawk hangi seviyede çıkarsa, çıksın.Mihawk, Shanks'ten güçlü bir kere. Mihawkın korsan olmadığı onaylansın görürsün.