Ya koskoca Amiral Aokiji DÜNYANIN EN GÜÇLÜ ADAMInın oluşturduğu tsunamiyi saniyede donduruyor, e Mihawk da yanlışlıkla bu donmuş tsunamiyi kesiyor. Biri bana söylesin bu adam en az Amiral değil de nedir. Aokiji isimli saldırı kullanmış, Mihawk reyiz yanlışlıkla isimsiz saldırıyla kesmiş falan yani...
MF kabul etmiyoruz ama ediyoruz aynı zamanda, nasıl bi çelişkiyse artık Bu arada @ch3rl0b11n naber, şu deyimler sözlüğüyle hala ilgileniyorsan "isimli saldırı/isimsiz saldırı" kavramlarını da ekleyebilir misin.
Ayrıca ilgilenmiyorsan da artizlik yapma bana demeyin kardeşim ben bıraktım artık diye xD
MF kabul etmiyoruz ama ediyoruz aynı zamanda, nasıl bi çelişkiyse artık Bu arada @ch3rl0b11n naber, şu deyimler sözlüğüyle hala ilgileniyorsan "isimli saldırı/isimsiz saldırı" kavramlarını da ekleyebilir misin.
Ayrıca ilgilenmiyorsan da artizlik yapma bana demeyin kardeşim ben bıraktım artık diye xD
Yonkou ve Shichiyi toplayıp bölemezsin ki :S Bu ne la :S Direk Amiral deseydin daha iyiydi.Mihawk'ı çok sevenler=Yonkou
Mihawktan nefret edenler=Sıradan bir Shichi
(Yonkou+Sıradan Shichi)/2=Amiral.
Mihawk'ın seviyesini matematiksel buldum, matematik yalan söylemez.Dağılabiliriz.