En güçlü ödülü diyorum.Ödül ne alaka ?
En güçlü ödülü diyorum.Ödül ne alaka ?
@Hakuba-EneL yazınca error veriyorum zaman zamanKaido kurban bayramı 100 milyar falan oluyormuş zoan halinde. O ödülü ile Wb ve Roger'ı tokatlar diyor.
Ödül gücü net olarak yansıtan bir şey değil.En güçlü ödülü diyorum.
Aslında düşününce çok basit Akainun 3 dk sonra kalktığı hareket Kaidoya mı etki edecek
Tehlikeli niye olsun.Düello atarken rakibin açığını bulup keseceksin yahut adamı silahsızlandıracaksın kendi kılıcını boğazına dayayacaksın olay bundan ibaret.Haki hala sonuna kadar kullanılabilir sorun yok.Yalniz şu yorumun senin argümanların için ne kadar tehlikeli olduğunu biliyor musun ? Kılıç düellosu farklı atılıyor mevzusu yani.Hani haki kapatma falan,sadece kim daha iyi eğip büküyor falan
Düello falan boşa o zaman.Rakibi kesip biçmeyeceksen ne diye düello ediyorsun veya dediğin gibi ise Mihawk Zoroyu niye kesti ? Düello dediğin şey kavga işte.Bir tek teke tek yapılıyor.Tehlikeli niye olsun.Düello atarken rakibin açığını bulup keseceksin yahut adamı silahsızlandıracaksın kendi kılıcını boğazına dayayacaksın olay bundan ibaret.Haki hala sonuna kadar kullanılabilir sorun yok.
Mangakanın aktardığına göre Kaido daima kazanır denilebiliyorsa Kaido ve diğerleri arasında net bir fark vardır ve bu durumda Bm ölüme gidiyordur. Ego konusunda haklılık payın olsa da hem Shanks'ın Kaido'nun durdurması hem de BM'nin Kaido'nun yanına gitmesi Kaido'nun daima kazanır denilen net üstünlüğüne gölge düşürüyor. Bu da ortaya mantıksız olaylar silsilesi olarak yansıyor. Ki bu işin sadece bir boyutu. Bir de bu boyutu var:Wb'de olduğu gibi çizgileri oldukça net olan bir üstünlük ilişkisi olduğunu sanmıyorum Kaido ile diğerleri arasında. Bigmom'ın Kaido ile arasında az da olsa bir fark olduğunu bildiğini de sanmıyorum. Gerçi hoş bilse de fark etmezdi. Bu seride herkes ayaklı ego anasını satayım. :/ Babalığa bile gözü kapalı dayılanacak karakterde Bigmom.
Kaido, ünvanını Beyazsakal yaşıyorken almış olsa Beyazsakal'ın ünvanının bir anlamı kalmıyor çünkü kabul edilene göre Kaido'nun ünvanı Beyazsakal'ı da kapsıyor. Bu durumda Kaido'nun ünvanının Beyazsakal'dan sonra gelmiş olması lazım. Bu durum da belirli açılardan mantıksız. Mesela.. Beyazsakal'ın ünvanı çok eski. Mihawk'ın ünvanı eski. Kaido'nun ünvanı neden yeni ? Kaido yeni yetme bir korsan değil. İki senedir yaratık olarak anılmıyor, iki senedir meyve yemiş de değil. Dolayısıyla son iki senede güç artışı yaşayabileceği ya da bir canlı olarak statüsünün değişeceği herhangi bir olay yaşamadı. Bu durumda en mantıklı olan şey unvanın eskiden beri var olduğu fakat düşünüldüğü gibi yaşayan her organizmayı kapsamadığı olur.
Konuyla bir alakası yok ama, Wb yaşıyorken almış zaten. Ace'le ilgili kısa roman gibi bir şeyde geçiyordu.Kaido, ünvanını Beyazsakal yaşıyorken almış olsa Beyazsakal'ın ünvanının bir anlamı kalmıyor çünkü kabul edilene göre Kaido'nun ünvanı Beyazsakal'ı da kapsıyor. Bu durumda Kaido'nun ünvanının Beyazsakal'dan sonra gelmiş olması lazım. Bu durum da belirli açılardan mantıksız. Mesela.. Beyazsakal'ın ünvanı çok eski. Mihawk'ın ünvanı eski. Kaido'nun ünvanı neden yeni ? Kaido yeni yetme bir korsan değil. İki senedir yaratık olarak anılmıyor, iki senedir meyve yemiş de değil. Dolayısıyla son iki senede güç artışı yaşayabileceği ya da bir canlı olarak statüsünün değişeceği herhangi bir olay yaşamadı. Bu durumda en mantıklı olan şey unvanın eskiden beri var olduğu fakat düşünüldüğü gibi yaşayan her organizmayı kapsamadığı olur.