Siz de yüzyılın balon şişirici takımı olursunuz xdSon beklenti Vampir modu. O da olmazsa balon çıkar. Hatta Ace falan hikaye. Yüzyılın balonu olur.
Not: Mihawk fanıyım.
Siz de yüzyılın balon şişirici takımı olursunuz xdSon beklenti Vampir modu. O da olmazsa balon çıkar. Hatta Ace falan hikaye. Yüzyılın balonu olur.
Not: Mihawk fanıyım.
EyvallahYine uzun uzun yazmıcam öyleyse
Orada geçen tabir biraz daha farklı, bilgisayara geçersem biraz daha kesin bir şey diyebilirim. Yanlış hatırlamıyorsam şöyle bir şeydi, sekai ichi dai kengou ni naru otoko, sonu belli zaten, olacak adam. Peki ne olacak? Sekai dünya demek, ichi bir, birinciyi kastediyordur belki, dai kengou da büyük kılıç ustası. Birazcık saçmalama ile dünyada bir numaralı büyük kılıç ustası olacak adam falan diyebilirim ben. E bu ifade dünyanın en güçlü kılıç ustası gibi açık bir ifadeden biraz farklı. Stephen Paul da burada en iyi diye çevirdi. Budur.@Tilqi_Gin Zoro’nun sözüyle, Mihawk’ın ünvanının farkı ne? İkisi de ‘en güçlü kılıç ustası’ anlamına gelmiyor mu?
Yeni mi anladın? E yıllarca güçlü olsa şöyle yapardı böyle yapardı dendi, adamlar kaçırır Yonkou'nun madara olma fırsatını?Şu BM sahnesinin atılma nedenini anladım. Bak Yonkou buysa Mihawk'a kimse bişi yapamadı adam Yonkou üstü algısı için. Valla helal olsun, illüminati gibisiniz...
O değil de bu Zoro'nun söylediği ünvan sıfat istek neyse Kuina'dan kalma mı? Kuina bariz Zoro'dan güçlü olmasa da yetenekliydi. Kılıç ustalığı yetenekle mi yoksa saf güçle mi kıyaslanıyor :S Kuina Zoro'nun aklındaki güç algısını sarstı, en son Mihawk da bu algıyı yıktı gibi geliyor bana. Yani en iyi en güçlü bla bla ayrımına girmek istemiyorum ama yeteneklerini konuşturan biri olmak istediği kesin gibi değil mi sence? Fazla mı düzgün yazdım @amaneden :S rahatsız ediyorsa editleyeyim xDYeni mi anladın? E yıllarca güçlü olsa şöyle yapardı böyle yapardı dendi, adamlar kaçırır Yonkou'nun madara olma fırsatını?
Carlsen yapıyor da Kaidou neden yapamasın kardeşim alla allaaaDüşünsenize Kaido Vistaya reyiz bu dövüşü erteleyelim diyor,bir tane çakıp bitirebilecegi yerde.Yonkou olan beyni bırakıyor herhalde unvanı alırken.