Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?

• Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O senin uydurduğun bir bahane. Jozu'nun ''Marco'' diye bağırması ve kafasını başka yere çevirmesi, Marco'nun sırtını Kizaru'ya dönmesi ile Mihawk'ın kafasından Luffy'yi bir anlığına düşünmesi aynı şey değil.
Ah işte o yüzden forumda 400 tane falan mesajım var sebep bu sıkılıyorum abi böyle olunca , hatanı anladığında bir kabul ediver ya kendinle çelişerek sürekli ısrarla devam ediyorsun bir dediğin öbürünü tutmuyor 20 kere alıntı yapıp kendinle çelişen 10 tane şey yazınca bir şey elde etmiyorsun kaliteni ortaya koyuyorsun. Yok kafasını çevirmiş, mihawk çevirmemiş 2 manga sayfası imiş, düşünmek dikkat dağıtmaz. Ace olayı 1 manga sayfası falan .

Sen neye cevap verdiğinin farkında değilsin sazan gibi atlamışsın bana muhalefet olacağım diye. Arkadaşa dedim ki Shanks'ı kılıçustası sayma, o da o zaman niye Mihawk ile düello yaptılar dedi, bende düello için kılıçustası olmaları gerekmez Ace ve BB'nin dövüşüne de düello dendi dedim. Düello değildi falan demiyorum yani o senin yanlış algılaman.
Sazan? Aynalı Sazan mı??? Neyse Kılıcı olan adam neden kılıç ustası değil? Güzel ve kanıtlı bir açıklama ver bana, yoksa ben Sazan sende kör cahil olacaksın.

Mihawk baya baya Vista'yı muhattabı alıp kapıştı. Big Mom bizimkilerle karşısına alıp kapışmadı. Eğer tek seferli durdurmalardan tek seferli engellemelerden saldırılardan bahsedeceksek, Jozu'yu geçtim Croco hatta Buggy bile durdurdu Mihawk'ı.
Shanks-Mihawk dövüşü ise kimbilir kaç yıl önce olmuş, o zamandan bu zamana neler değişmiştir.

Ah işte o yüzden forumda 400 tane falan mesajım var sebep bu sıkılıyorum abi böyle olunca , hatanı anladığında bir kabul ediver ya kendinle çelişerek sürekli ısrarla devam ediyorsun bir dediğin öbürünü tutmuyor 20 kere alıntı yapıp kendinle çelişen 10 tane şey yazınca bir şey elde etmiyorsun kaliteni ortaya koyuyorsun. Yok kafasını çevirmiş, mihawk çevirmemiş 2 manga sayfası imiş, düşünmek dikkat dağıtmaz. Ace olayı 1 manga sayfası falan .
Hata sende, bir hamlelik bir olayı algılayamadan, 2 bölümlük dövüş ile bir tutmaya kalkıyorsun.

Sana basit bir şey söylüyorum; Jozu'nun Marco diye bağırıp kafasını başka yere çevirmesi ile Mihawk'ın bir anlığına aklından Luffy'yi geçirmesi aynı şey mi sana göre? Aynı şey diyorsan sana diyeceğim bir şey yok.

Bence sen buraları takip etmemişsin yoksa ikisini kıyas edecek bir kafa yapısı olacağına ihtimal vermiyorum;

Bununla bu;

Biri kafasını çevirip bağırıyor, diğeri yandan sakin bir şekilde Luffy'nin yeteneğini düşünüyor.

Sazan? Aynalı Sazan mı??? Neyse Kılıcı olan adam neden kılıç ustası değil? Güzel ve kanıtlı bir açıklama ver bana, yoksa ben Sazan sende kör cahil olacaksın.
İtiraz ettiğin şeyin ne olduğunu yeni anladın sanırım. Bir daha dikkat rica edeceğim.

İkincisinde zaten açıklamama gerek var mı? Shanks'ın doğru düzgün ne dövüşünü gördükte bu adamın sadece bir kılıçustası olduğunu söyleyeceğiz.

Mihawk baya baya Vista'yı muhattabı alıp kapıştı. Big Mom bizimkilerle karşısına alıp kapışmadı. Eğer tek seferli durdurmalardan tek seferli engellemelerden saldırılardan bahsedeceksek, Jozu'yu geçtim Croco hatta Buggy bile durdurdu Mihawk'ı.
Shanks-Mihawk dövüşü ise kimbilir kaç yıl önce olmuş, o zamandan bu zamana neler değişmiştir.
Öncelik ile Mihakwk Vista'ya saygı duydu, muhattap almış olması aynı seviyede olduklarını göstermez.

Peki Big mom dedin, şu nasıl bir engellemek? Bir de sen Mihawk'ı hiç bu halde gördün mü?

İtiraz ettiğin şeyin ne olduğunu yeni anladın sanırım. Bir daha dikkat rica edeceğim.

İkincisinde zaten açıklamama gerek var mı? Shanks'ın doğru düzgün ne dövüşünü gördükte bu adamın sadece bir kılıçustası olduğunu söyleyeceğiz.
Ben neye itiraz ettiğimi başından beri biliyorum zaten çünkü her zaman aynı argümanlar ile aynı şeyleri yazıyorsun.

Güzel ve kanıtlı dedim. Dediğin şeyin en ufak oluru yok. Adam kılıç ile Amiral blokluyor hem de ortada başka bir şey yok? Yani sadece kılıçççç.

Hata sende, bir hamlelik bir olayı algılayamadan, 2 bölümlük dövüş ile bir tutmaya kalkıyorsun.

Sana basit bir şey söylüyorum; Jozu'nun Marco diye bağırıp kafasını başka yere çevirmesi ile Mihawk'ın bir anlığına aklından Luffy'yi geçirmesi aynı şey mi sana göre? Aynı şey diyorsan sana diyeceğim bir şey yok.

Bence sen buraları takip etmemişsin yoksa ikisini kıyas edecek bir kafa yapısı olacağına ihtimal vermiyorum;

Bununla bu;

Biri kafasını çevirip bağırıyor, diğeri yandan sakin bir şekilde Luffy'nin yeteneğini düşünüyor.
Ben aynı şey demiyorum zaten, okumuyor musun yazdıklarımı ben senin ağzından yorumladığımı yazdım. Bütün çıkarımların senin sayfalardır yazdıklarından çıkarımlar, o millete attığın birbiri ile çelişen onlarca mesajını oku, heryere cevap yetiştireceğim diye yazdıklarını bir oku, ve benim Mihawk çıkarımı senin yaptığın çıkarımlardan yola çıkarak yazılan birşey sonucuna varacaksın, ama anlayacağına ihtimal vermiyorum o yüzden yeter benden bu kadar sana kolay gelsin.

Mihawk kesip geçebilse geçerdi, bunu gösterdiler. Ivankov'un kılıçustalarını araya attılar kesip geçti, tuttu Buggy'yi fırlattı oyalasın diye geri yansıttı saldırıyı ondan da kurtuldu, Luffy'ye kaçamazsın dedi. Anca Vista geldi orada geri vites yapıp Luffy'nin gidişini seyretti.

Bırakın la 1-2 sene daha çırpınsınlar. Bu arc içinde Mihawk>amiral olur ondan sonra arta arta devam eder. Bu laf anlamaz, gördüğünü bile inkar eden arkadaşlara da güzel bir festival yaparız; misssss :a:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık