Orası şöyle olucak ama ''Ben Marineford'un işime gelen yerlerini kabul ediyorum diğer olayları kabul etmiyorum'' lütfen sonra oradan falan sayfa atıyorsunuz...Ben Marineford'u kabul etmiyorum abi, ha ama sadece Marineford'ta gördüğümüz Akainu herkesi deler o ayrı xD
Komik mi ? komikse gülelim.Mf arcında amiral akainu isimli bir bölüm olduğunun ve adamın tam kapasite tanıtıldığının ve gösterildiğinin farkında olarak yapmalısınız bu yorumları.Mihawk için savaşta böyle bir tanıtım ismi taşıyan sayı ismi geçtiğini ve her yönüyle gösterildiğini görmedik sadece Luffy vs Mihawk isimli bir bölüm vardı.O da altın çocuğun kaçabileceğini gösteren test bölümüydü.Mihawk'ın da akainu gibi defteri bir arcta açılıp kapatılsın ondan sonra gülün eğlenin derim.Ben Marineford'u kabul etmiyorum abi, ha ama sadece Marineford'ta gördüğümüz Akainu herkesi deler o ayrı xD
Emre bırak gençler eğlensin şunun şurasında kaç bölüm kaldı, sonra gidip en güçlü değil en iyi ünvanı var bla blaya bağlıyorlar böyle hem daha mantıklı şeyler söyleniyorKomik mi ? komikse gülelim.Mf arcında amiral akainu isimli bir bölüm olduğunun ve adamın tam kapasite tanıtıldığının ve gösterildiğinin farkında olarak yapmalısınız bu yorumları.Mihawk için savaşta böyle bir tanıtım ismi taşıyan sayı ismi geçtiğini ve her yönüyle gösterildiğini görmedik sadece Luffy vs Mihawk isimli bir bölüm vardı.O da altın çocuğun kaçabileceğini gösteren test bölümüydü.Mihawk'ın da akainu gibi defteri bir arcta açılıp kapatılsın ondan sonra gülün eğlenin derim.
Tam kapasite mi? Fleet Admiral Sakazuki Bey'in fragmanını izlemedik daha.Komik mi ? komikse gülelim.Mf arcında amiral akainu isimli bir bölüm olduğunun ve adamın tam kapasite tanıtıldığının ve gösterildiğinin farkında olarak yapmalısınız bu yorumları.Mihawk için savaşta böyle bir tanıtım ismi taşıyan sayı ismi geçtiğini ve her yönüyle gösterildiğini görmedik sadece Luffy vs Mihawk isimli bir bölüm vardı.O da altın çocuğun kaçabileceğini gösteren test bölümüydü.Mihawk'ın da akainu gibi defteri bir arcta açılıp kapatılsın ondan sonra gülün eğlenin derim.
Akainu dediğin adam aşağı yukarı bir yonkou zaten nasıl yarısını kullanacak, Akainu'nun Shanks yada Bigmom yada Kaido'dan aşağı kalır tarafı yok.Ciddi söylüyorum Mihawk Akainu'yu kesmek için gücünün maksimum yarısını kullanır.
Çok seveni var diye yükleniyorlar anlıyorum ama çok yanlış yerlerden vurma denemeleri görüyorum.Emre bırak gençler eğlensin şunun şurasında kaç bölüm kaldı, sonra gidip en güçlü değil en iyi ünvanı var bla blaya bağlıyorlar böyle hem daha mantıklı şeyler söyleniyor
Efsanevi kendinden çok daha güçlü beyazsakal karşısında ciddi bir vs atarken herkesin tam kapasitesini görebiliriz özellikle bu adamı öldürmek isteyen biriyse.Tek meyveli karasakalın da görmüştük mesela wb ona sınırının hangi noktada olduğunu gayet net göstermişti.Tam kapasite mi? Fleet Admiral Sakazuki Bey'in fragmanını izlemedik daha.
Bu arada tam dediğin gibi olmasa da "Luffy vs. Mihawk" diye bir bölüm var.