Dediğim gibi akıl sağlığının yerinde olmaması çok önemli bir veri değil.Tam bir kontrolsüz güç değil mi ? Yani yine çok tehlikeli biri değil mi ?
Hani akıl sağlığı yerinde olmayınca 50 dorukilik çöpe dönmüş gibi yazıyorsunuz.
Yav mf de WB'nin Aka'yı gömdüğü olay hariç adam akıllı kim kimi gömmüş ? Kaldı ki yukarıda
@Omeawamo93 'ya yazdım.O arcın yancılarından sadece biriydi Mihawk.Oda neden gidip Vista'yı Mihawk'A yedirtsin.Oda'nın Vista'yı yedirmek gibi bir niyeti olsa Mihawk'a değil bunu amirallere yaptırırdı.Güçten dolayı değil ama.O arcın en ön plana çıkan karakterleri onlar olduğundan.O yüzden Vista'yı yenmemesi ya da dövüşü erteleyelim demesi çok normal değil mi ?
Croco yine aynı mevzu.Gsiz Luffy'e yamulan adam nasıl Jozu gibi bir komutanın yumruğuna dayanır ? Bana bunun mantıklı bir açıklamasını yapabilir misin ? Bence yapamazsın.Burdan nereye gelicem...Şuraya gelicem.Oda'nın Croco'yu mfye getirme amacı belli.İade-i itibar.Evet sürekli Croco için bu kelimeyi kullanıyoruz ama yalansa yalan de ? Al işte Jozu ve gsiz Luffy örneği.Nw görmüş adamın Alabasta'da ki kadar çöp olmasının mantıksız olduğunu düşünmüş olucak ki mfde gidip direk zirvelerle muhattap etmeye çalıştı.
Jinbei'yi değil Chopper'ı,Nami'yi,Brook'u küçümsedim.Kaldı ki yonko ünvanının yanında küçümsenmesi gereken kişiler bence.Kaldı ki sana attığım sayfa da BM'yi o duruma düşüren de Jinbei değil.Nami,Brook vs.
Dövüşü ertelemesinin nedenini açıklamıştım.Beni geçtim sen bile bunun cevabını verdin.Güçlü olunca uğraşmaz ama güçsüz olunca uğraşır vari bir sözle.Mihawk>Vista olsa da Mihawk 2 dkda yenemesin değil mi ?
Evet BM zarar görmedi.Ben zaten bir hasar aldı falan demedim.Demek istediğim şuydu.''Shanks'ı Vista karşısında hayal edebiliyor musunuz ?'' deniyor ya(sen diyor musun bilmiyorum) işte mangaka başka bir yonkoyu Vista'dan güçsüz kişiler karşısında çizerek çok güzel hayal ettirdi demek istiyorum.
Bu kısıma söylencek çok bir şey yok.Kendince kıyaslama yapmışsın.
Ha mf ile alakalı bir yorum yapmamı istersen yukarıda yazmıştım oraya bakabilirsin ama.