Hatta arttırıyorum tanrıların doğal düşmanı Will of (D.)emon.Hahaha olmadı.
Hatta arttırıyorum tanrıların doğal düşmanı Will of (D.)emon.Hahaha olmadı.
Yalnız Zoro'nun olayı ile benziyor bu şeyler Zoro benim şansım mı kılıcın laneti mi diyor Mihawk kara kılıcımdan kaçabilecek mi yoksa ölecek mi? Zoro zaten o sıralar kaderden falan bahsetmez, adam o sıralar ateist la.
Bende bu cevabı verirdimFark şu; Zoro'nun sahnesinde kılıç Zoro'yu kesmiyor. Luffy'nin sahnesinde kılıç saldırıyor ama Luffy bir şekilde kurtuluyor. Tam olarak aynı değil. Teoriyi kabul edersek tabii.
Kılıçların ruhunun olması Bleach'e özgü bir durum değil zaten. Japon kültürüdür bu. Oradan vuramazlar dolayısıyla. :/ İşin içine konuşma girerse o zaman işin rengi değişir işte.Zaten kılıçların ruhu var hali hazırda?Çakmaysa, çakma zaten. Bir sahneyle mi değişecek bu?
Öncesinde işin içine daha çok fiziksel güç giriyor diye düşünüyordum ama olay kılıca daha çok bakıyormus. Kılıç kendi isteğiyle koskoca buzu kesti resmen.O tekniği kullanabilen herkes yapabilir bunu. Ama biliyorsun ki 7-8 kılıç kullananları pert etti Zoro. Mevzu yapabilmekte işte. :/
Uzaktan attığı uçan kılıç saldırılarıyla veremez.Meyveyi aşamayacağı için elması hiçbir kesme tekniğiyle aşamayacağı için.Zaten daz bile kesilmiyordu hatırlarsan sert olduğu için.Uzaktan kesemedi onu.Daz çok güçlü olduğu için değil meyvesi yüzünden.Yanına gidince ancak aşabildi sertliğini yada meyvesini aştı gerçek bedene ulaştı haki sayesinde o çok net değil.
Durum böyleyken elmasa uzaktan hasar verebilmesinin yolu yok lazer atmıyor sonuçta.
Luffy'i de de bir şeytani ruh falan varsa belki o saldırılardan kendi şeytani ruhu ile kaçıyor falan asyhduhasduhasuhd
Hatta arttırıyorum tanrıların doğal düşmanı Will of (D.)emon.
Hatta ve hatta Will of Demon Luffy vs İm(mortal GOD Emperor)Bende bu cevabı verirdim
EyvAllah kankam. Zor ama imkansız değil diyelim.Hımm. Mihawk herkese gerektiği kadar güç kullanan biri. Öte yandan Mf'de kendi iradesini ortaya koyarak yani ciddi ciddi Luffy'yi öldürme derdinde olmayarak sadece Luffy'yi test etme amacı ile hareket ettiğini düşünürsek neden olmasın ? Sarf ettiği cümlelerden de olayı kılıcına bıraktığı gibi bir anlam çıkabilir. Buna bir örnek daha vermek gerekirse...
Hatırlarsan Zoro Kitetsu'yu almadan evvel ne diyor ? Bakalım benim şansım mı onun (Kitetsu'nun) laneti mi üstün gelecek ? Mihawk ne diyor ?
Bakalım Kara Kılıç'tan kaçabilecek mi ?
Benzer değil mi ? Mihawk bir nevi Kara Kılıcın kendi iradesi/gücü mü yoksa Luffy'nin kaderi/şansı mi üstün gelecek diye test ediyor.
Mantıklı. Ayrıca kılıçların kesinlikle bir iradeleri var. Şeytan meyveleri gibi. Bunu bir konumda manga sayfası ile teyit etmiştim. Bu açıdan bakıldığında da makul. İyi yakalamışsınız bence @Roronoa Zoro
Şimdi şöyle, fiziksel güç de girer. Kullanıcı önemsiz olamaz. Mihawk'ın kullanmasıyla, Zoro'nun kullanması bir olur mu? Ayrıca kılıç irade koysa bile, bunu Mihawk'sız yapamaz. O zaman kılıç çoğu insanı bire birde alırdı. Hahaha. Enerjiyi, gücü vs Mihawk'tan alıyordur.Öncesinde işin içine daha çok fiziksel güç giriyor diye düşünüyordum ama olay kılıca daha çok bakıyormus. Kılıç kendi isteğiyle koskoca buzu kesti resmen.
Kusura bakma ama attığınız sahnede tam tersini söylüyor. Zoro topuzu kesmesine şaşırıyor.EyvAllah kankam. Zor ama imkansız değil diyelim.
Şimdi şöyle, fiziksel güç de girer. Kullanıcı önemsiz olamaz. Mihawk'ın kullanmasıyla, Zoro'nun kullanması bir olur mu? Ayrıca kılıç irade koysa bile, bunu Mihawk'sız yapamaz. O zaman kılıç çoğu insanı bire birde alırdı. Hahaha. Enerjiyi, gücü vs Mihawk'tan alıyordur.
Çelik olduğu için meyvesi yüzünden slash karşılamak büyük başarı değil.Sert olduğu için beden karşılıyor doğrudan kesilince birşey yapamıyor iş yapan sadece meyve.Ne diyeceğim tavşan değilmiş derim yeni dünyaya götürdü croco bu adamı şimdiki killer ayarında biridir.Mangaka alabastada Zoro'ya o zamanlar onun için çok üstün bir rakibi yendirmiş olabilir luffy gibi gayet mümkün kazanma şekline de bakarsak.Yahu sonuçta Croc'un emriyle Luffy'i korumaya çalışmıyor mu Daz? Aynı şekilde hiç bir fark yok orada Mihawk değilde başka bir karakter olsa yine Croc'un emriyle gelmiş olacak. Bunlar olmadan önce Mihawk Luffy'nin peşinden gelmiyor muydu? Daz da araya giriyor işte. Luffy de şaşırıyor ve tanıdığını belirterek ''Sen'' diyor. Daz da ''Patronun emri'' diyor. Yani Croc'un emriyle o hareketleri yapıyor.
+ Olarak ''Ben tavşanları avlamak için her şeylerini kullanan aptallara benzemem'' diyen Mihawk Daz'ı görünce ''Daz Bones değil mi?'' deyip tanımasından sonra kesmesine ne diyorsun?
Mihawk da işin içinde tabi ki. Lakin şöyle bir durum var. Mihawk'ın Shanks'tan özür dilediği sahnede de bu var. Ben denk getirirsem keser atarım diyor. Ama Altın çocuk kaçarsa kaçar. Böyle bir durum söz konusu. Özel olarak bir çaba söz konusu değil. Saldım çayıra Mevlam kayıra durumu yani Luffy kaçtı Mihawk gözlemini yapıp beklenen çocuk olduğunu anladı ve olayı bitirdi.EyvAllah kankam. Zor ama imkansız değil diyelim.
Şimdi şöyle, fiziksel güç de girer. Kullanıcı önemsiz olamaz. Mihawk'ın kullanmasıyla, Zoro'nun kullanması bir olur mu? Ayrıca kılıç irade koysa bile, bunu Mihawk'sız yapamaz. O zaman kılıç çoğu insanı bire birde alırdı. Hahaha. Enerjiyi, gücü vs Mihawk'tan alıyordur.