Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu 2 yıl önce ki Croc fark etmeden Akainu'yu ortadan ikiye bölüyor. 3 Amiralin önünde durduğu platformun önüne gelip Ace'i kurtarıyor ve iki idamcıyı kesiyor Sengoku'nun tepkisi ''Bunu kim yaptı'' oluyor. Sahne aşağıya geliyor ve 2 sayfa önce 3 Amiralin önünde bulunduğu platformun önünde onlarca denizcinin içinde Crocodile görünüyor. Amiraller, Filo Amirali ve o kadar denizci Croc'u fark etmiyor bile oraya gelip saldırıyı yapana kadar. Hatta ve hatta o kairoseki duvarı açarak pek çok kişiyi idam platformunun gerisinde bırakmışlardı bunlar oluyorken.

Sen hala diyorsun ki denk getirirse tek atar buna inanıyorsan dediğim gibi tartışacak bir şey yok. :)
Söylediğin şeyler meyve kullanımının çok iyi olduğunu gösteriyor evet saldırı gücü gayet iyi sayılır. Logia olduğu için uzaktan saldırı yapabiliyor. 2 tane çöpü kesip bir başka logianın formunu bozabiliyor. Gayet güzel. Aynı adam bu arada Luffy'nin çöp haline yenilecek kadar dayanıksız, o yumruklara pert olacak kadar dirençsiz bu arada bunu da göz önünde bulundurursak iyi olur. Üstüne şimdiki Zoro'nun saldırı gücünün o zamanki Luffy'den haliyle daha fazla olacağını ayrıca yumruk atmayıp direk keseceği için daha ciddi bir hasar vereceğini de hesaba katıyorsundur diye düşünüyorum. Bütün bunların üstüne dediğim senaryo gerçekleştiği takdirde Croco'yu ayakta durmuş ağzından hafif bir kan geliyorken Zoro'ya doğru bakıp "sables" (ya da hangi saldırısı favorinse) derken hayal edebiliyorsan haklısın fazla uzatmamak lazım meseleyi. İyi geceler.
 
Olabilir... Güzel beğendim.

Benim fikrime de katkı sağladı. Bu kılıçlar sandığımdan da daha etkin rol oynuyor. Resmen kılıç kesiyor...

Luffy'nin irade kader de baskın gelmiş Kokutou'ya. Güzel bir ayrıntıyı farketmissiniz aslında.
EyvAllah alpa :D Sonuçta Ryuma'nın dediği lafta var işte, bu kılıç sende mutlu olur, tatmin olur diyor. Lanetli kılıçlar da böyle olursa daha korkunç olmuş oluyor. Mesela büyü vardır, birde lanetli büyüler vardır. Büyüyü yaparsın ama lanetli büyü yapması beladır. İşte burada da Zoro'nun şeytani aurası ve özelliği sıyrılmış olur lanetli kılıçlara da söz geçirebilmesi yani :D

Luffy'nin kesilmemesini de Zoro olayı gibi değil de, Kehanette ki yani Luffy seçilmiş kişi gibi bir şey, o işe bağlıyorum.
 
Yalnız Zoro'nun olayı ile benziyor bu şeyler Zoro benim şansım mı kılıcın laneti mi diyor Mihawk kara kılıcımdan kaçabilecek mi yoksa ölecek mi? Zoro zaten o sıralar kaderden falan bahsetmez, adam o sıralar ateist la.
Fark şu; Zoro'nun sahnesinde kılıç Zoro'yu kesmiyor. Luffy'nin sahnesinde kılıç saldırıyor ama Luffy bir şekilde kurtuluyor. Tam olarak aynı değil. Teoriyi kabul edersek tabii.
 
Açıkçası biraz inanması zor bir teori. 1-2 sahne dışında dayanağı yok ama olmaz da diyemem. Teori işte. Bana kalsa ben yazmazdım da kardeşim yazmış. :flaugh:
Dediğim gibi, pek ihtimal veremiyorum ama olursa da hoşuma giderdi bu. Hiç olmazsa renklendirmiş olurdu seriyi. Gerçi düşündüm de bu sefer de Bleach çakması yorumlarından geçilmezdi forum. :( Malum kişilerden gelecek o yorumları çekmeye değer mi? Bilemedim açıkçası. :D
 
Dediğim gibi, pek ihtimal veremiyorum ama olursa da hoşuma giderdi bu. Hiç olmazsa renklendirmiş olurdu seriyi. Gerçi düşündüm de bu sefer de Bleach çakması yorumlarından geçilmezdi forum. :( Malum kişilerden gelecek o yorumları çekmeye değer mi? Bilemedim açıkçası. :D
Zaten kılıçların ruhu var hali hazırda?:bilmem:Çakmaysa, çakma zaten. Bir sahneyle mi değişecek bu?
 
Hımm. Mihawk herkese gerektiği kadar güç kullanan biri. Öte yandan Mf'de kendi iradesini ortaya koyarak yani ciddi ciddi Luffy'yi öldürme derdinde olmayarak sadece Luffy'yi test etme amacı ile hareket ettiğini düşünürsek neden olmasın ? Sarf ettiği cümlelerden de olayı kılıcına bıraktığı gibi bir anlam çıkabilir. Buna bir örnek daha vermek gerekirse...

Hatırlarsan Zoro Kitetsu'yu almadan evvel ne diyor ? Bakalım benim şansım mı onun (Kitetsu'nun) laneti mi üstün gelecek ? Mihawk ne diyor ?

Bakalım Kara Kılıç'tan kaçabilecek mi ?

Benzer değil mi ? Mihawk bir nevi Kara Kılıcın kendi iradesi/gücü mü yoksa Luffy'nin kaderi/şansı mi üstün gelecek diye test ediyor.

Mantıklı. Ayrıca kılıçların kesinlikle bir iradeleri var. Şeytan meyveleri gibi. Bunu bir konumda manga sayfası ile teyit etmiştim. Bu açıdan bakıldığında da makul. İyi yakalamışsınız bence @Roronoa Zoro :good:
Sağ olasın fandaş :D Evet bak o örnekte güzel örnek. Kolunu kesmemişti kılıç :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık