Mihawk>Vista, Mihawk>Amiral(Fujitora sebebiyle) Sana kesin olan şeyleri yazıyorum bak; yorum yapmıyorum. Burayı anladığını varsayarak devam ediyorum.
Mihawk amiralden bile güçlü olduğu için Vista'yı oraya gömme konusunda bir sıkıntı yaşamaz dimi ? Ama bunu yapmadığına göre başka bir amacı, başka bir niyeti olmalı değil mi ?
Bak sana sadece olayın güç seviyeleri açısından mantıksızlığını yazdım. Mihawk'ın Luffy'nin peşine neden gittiğini, karakterini vs. bunlara girmedim.
Olayı hala art niyetli bir şekilde yorumlamaya çalışırsan sen bilirsin. Ama Mihawk'ın güç seviyesi göz önüne alındığında hala bu anlamsız çabaya devam etmen/iz sizi ancak komik ve küçük düşürür. Tamam, herkesin olduğu gibi sizin de kendinize göre fikirlerinizi vardı, sahneleri o fikirlere göre yorumlarsınız vs. Ama artık bitti. Neyin ne olduğu baya baya bir ortaya çıkmışken hala farklı arayışlar içine gitmeyin. Hata edersiniz. Ve ben bu hatayı artık kişisel düşünce farklılıkları olarak değil "art niyet" olarak değerlendiririm. Bana art niyetle yaklaşan adama da yeri geldiği zaman gerekeni yaparım. Sadece sana demiyorum bunu. Üstüne alınması gereken kişiler alınsın.
Böyle boş şeyler tartışmayın artık kardeşim yav. Konuşacak konu mu yok ? Sürekli yerinizde sayıyorsunuz. Shanks hakkında bilgi gelir yok, Mihawk hakkında bilgi gelir yok. Ee ? Nereye kadar böyle gideceksiniz ?
İşte Mihawk'ın Shanks'a Luffy konusunda demek istediği şey bu. Eğer Luffy kaçamazsa denk getirirsem keser atarım demek istedi. Benim testimden geçemezde üzgünüm demek istedi. (Mihawk'ın genel felsefesi bu. Gidip de şahsi olarak kimseye saldırmaz. Ama kendisine saldıran olursa keser atar.) Bu malum cümle, Mihawk'ın her şeyini kullanıp kendini parçalayıp Luffy'ye zarar verememesi anlamına gelmiyor. Zaten böyle bir düşünce ütopik olmaktan bile öte.
Yine hatalı bir yorum. Yukarıdaki arkadaşa da yazdım. Mihawk>Amiral. Buna göre Mihawk'a yakın biri derken kimi kast ediyorsun ? Croco mu Vista mı ?
Sanırım konu içinde cevabın yazıyor.