Nerede mi aşamadı? Luffy'nin peşinden gidemedi işte. :S Abi 9 sayı sonra tekrar saldırıyor zaten Luffy'ye. Vazgeçse bir daha saldırmazdı sanırım?
Haklısın, sıralamayı karıştırdım. Şöyle; Vista, Luffy'yi kurtarıyor. Mihawk, Luffy hakkındaki o meşhur çıkarımını yapıyor. Denizcilerin planı devreye girdiği için Mihawk geri çekiliyor.(Bunu da yüz kere yazdık.) Sonra Mihawk, Luffy'ye son kez saldırıyor. Önce Daz Bones araya giriyor, Mihawk direk aradan çıkarıyor. Sonra Crocodile araya giriyor. Mihawk, Crocodile araya girdiği için şaşırıyor. Tıpkı Vista'da olduğu gibi, ona da saldırmıyor. Sonra Luffy'yi salıyor. O saatten sonra eline çok fırsat geçti ama tekrar saldırmaya çalışmadı. Ne Vista'yı ne de Crocodile'yi kesmeye çalıştı. Neden çalışmadı? Orasını ben bilmem. Daha önce de yazdım; mangakanın işgüzarlığı. İşine gelenleri aradan çıkardı, gelmeyenleri çıkarmadı. Biz bunu yıllarca savunduk. Aksi söylendi. Yonkou olsa uğraşmazdı, tek atardı vs. Sonra Big Mom'u da gördük. Kimseye tek atamadı. Bırak Vista'yı, Nami'ye bile. Chopper falan tankladı. Ben burada Big Mom gömmüyorum. Mangakanın işine geldiği gibi çizdiğini söylüyorum. Jinbei'den yediği yumruk bir yonkouya yakışıyor mu? Brook'tan yediği darbe, bulutunu Nami'ye kaptırması...bunlar bir yonkounun ağırlığına yakışıyor mu? Sebep aranırsa sebep bulunur. Big Mom'a da bulunur, Mihawk'a da. Çünkü sorun mangakanın hikayeye daha çok önem vermesinde. Güç dengelerini bizim kadar düşünmüyor.