Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunu yazmak acayip canını yakmıştır başkanım :bilmem:

Shanks'ın köye yonkou olarak gelmesi her şeyi bitirdi aslında bakalım çıkmadık candan umut kesilmez sonuçta Oda, yaşlıları dünyayı yönetenler olarak çerçeveletip bir bölüm sonra Im denen ne olduğu belirsize secde ettirmiş adam :gamyon:
Yakma değil de garipsedim be hacı. :/ Benimkisi kuru inat değil de cidden öyle gördüğüm içindi. Hala Mihawk'ı o seviyede canlandıramıyorum kafamda ama yapacak bir şey yok.
 
Utanmasanız Vista>Mihawk diyecek haldesiniz.

Mihawk'ın dövüşü neden ertelediği mangada var; açın bakın.

Sonra da Mihawk, karşısına çıkan karakterlerden hangisini öldürme ya da yenme derdine düşmüş onu gösterin. Bunu gösterdikten sonra Vista'yı neden yere sermemiş anlarsınız.
Mihawk gibi bir kibir abidesini ermiş yapacaksın heralde. Adam herkese böcek vs çekiyor, Don Krieg'i öldürmek için falan işsiz gibi takipliyor. Vista'ya Crocodile'a falan gelince niye yenmek derdi olmuyor onu anlamadım?
 
Alınmayın ve gücenmeyin ama Mihawk fanları istediklerini kabul edip istediklerini kabul etmiyorlar veya umursamıyor gibi davranıyorlar.

Hala neyi kabul etmiyorsunuz ki?

Şununla başlayayım. Demişler ki ''Shanks'in kişilik olarak Korsan Kral olmaya yakın olduğu söylenmiş'' şimdi hemen hemen herkes bunu Luffy'nin gözünden bakarak ''Denizde ki en özgür kişi Korsanlar Kralıdır'' sözünden yürümüş. Bir nevi doğru ama diğer yandan da güç meselesinden de bahsetmişler. Yani şöyle düşünün Denizde istediğini yapan ve özgürce takılan onlarca korsan var. Bunların içinde Yonkou'lar ve Shichibukai'ler başta geliyorlar. Fakat hiç biri Shanks ile aynı kategoride adlandırılmamış. Bunu iyice anlamak lazım.

Diğer nokta ise şu ''Shanks ve Mihawkın kılıçlarını keskinleştirmek için acımasızca düello ettikleri söylenmiş.'' Çok net değil mi? Yani açıklamaya bile gerek yok ''Kılıçlarını keskinleştirmek için'' yani bunun için illa diğer yeteneklerini kullanmadılar demeye gerek yok. Mangaka bunu tek tek açıklamasını mı bekliyorsunuz? Veya savaş görsellerini mi atması lazım bunu anlamak için. Adam besbelli diyor ''kılıç ustalıklarını geliştirdiler'' diye.

Diğer tarafta ise şu var. ''Bu yüzden Mihawk ve Shanks'un düello ettikleri zaman aynı seviyede olduklarını ve bu düelloların aslında hem rekabet hem de kendini geliştirmede olduklarını teyit ediyor.'' Yani kısaca deniliyor ki '' Shanks ve Mihawk kılıç ustalığı üzerine rekabet ederken diğer bir taraftan da geliştiler''

Daha sonrasında ise ''Düello ettkileri zaman aynı seviyede olduğu'' lafı var. Yani Mihawk ile kılıç ustalığı üzerine rekabet ettikleri sırada Mihawk Shanks'a hiç bir şekilde üstünlük sağlayamıyor. Burası kesinleşti.

Diğer tarafta kesinleşmiş olan bilgiler.

-Kılıç ustalığı üzerine rekabet ettikleri.
-Kılıç ustalığı üzerine rekabet ettiklerinde kılıç ustalığı yeteneklerini hiç bir kısıtlama yapmadan kullanmışlar.
-Kılıç ustalığı üzerine düello yaptıkları sırada bu sınıfta eşit oldukları. ( Bu şuan değişmiş olabilir)
__________________________________________________________________________________________________________

Diğer tarafta ise Mihawk MF de istese keserdi karşısına gelenleri umursamadı tarzında bir kaç yorum gördüm ve güldüm.
Sebeplerine gelecek olursam Mihawk MF de gayet ciddiyi. Bu saldırılarından ve hal ve hareketlerinden gayet belliydi.
-Luffy'nin kafasını kesmeye çalışıp buz dağını kesmesi.
-Daz Bones'ı kesmesi
gibi örnekler gösterilebilir. Hele ki Mihawk'ın yeni açıklanmış olan yorumlarından bakılırsa bu karakter için ''Rakiplerinin seviyelerini anlayabiliyor'' tarzında bir şey paylaşılmış. Peki anlayabilen bir adam neden ''WB ile aramızda ki farkı ölçeğim'' tarzında bir yorumda bulunup buna uğraşıyor? Demek ki her zaman anlayamıyormuş.

Diğer tarafta ise umursamadı olayına gelmek istemiyorum? Neyi umursamadı acaba? Mihawk Luffy'i öldürmek için uğraşıp Shanks'dan özür dilemedi mi? Daha sonrasında karşısına gelen Okamalar'ı kesmedi mi? Daha sonrasında Crocodile'ın adamı Daz karşısına gelince ''Daz Bones değil mi?'' deyip bu adamı kesip sonra karşısına Crocodile gelince Luffy'nin yakasını bırakmadı mı? EEEE hala neyi kabul etmiyorsunuz? Neymiş ''Umursamamış, istese kesermiş'' abi kendinizi kandırıyorsunuz yapmayın. Adam keseceği kişileri zaten kesiyor gözünün yaşına bakmıyor. Mangaka bile arada çok fark olmamasına rağmen Jinbei'ye Moria'yı tekletti MF de Dof üzerinden Moria'ya güçsüzsün dedirtti. Yani arada fark olduğu vakit Mangaka bunu belli edebilen birisi.

Daha sonrasında ise ''Güçlü rakip bulamayıp Shichi oldu'' olayı. Bu çok güzel bir olay aslında Mihawk için övülebilir de ama Mihawk fanları kusura bakmasın bunun bile bokunu çıkarmışlar. Bunu tamamene yaymaya kalkan olanlar olmuş. Yahu adam ünvanı elde etmiş adamın ünvanı ''kılıç'' üzerine. Bence pek çok kılıç ustasıyla kapışmış bu konuda zirve olabilir ama kapıştıkları kadar kapışmadıkları da var bunu da siz kabul edin. En kolayında Vista, Shilew gibi adamlarla hiç denk gelmemiş Mihawk ama ünvanı elde etmiş. Fuji, Cracker gibi aslında sadece kılıç kullanıcısı olmayan adamları saymıyorum bile ki bence bunlar kılıç ustası değil orası ayrı bir konu.

Neyse ileride ciddi manada çok ters düşeceksiniz. Bir ihtimal biz de ters düşebiliriz ama göründüğü kadarıyla bu olasılık sizin için daha fazla.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 39)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık