Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anime mi? Animeyle alakam yok. Ben sürekki Luffy'yi düşünüyor demedim. Luffy'yle ilgili çıkarımını yaptıktan sonra amacına ulaştı, bir daha kimseye saldırmadı diyorum. Buna Vista da dahil. Aksi bir şey varsa gösterin diyorum. Vista'yı aşmaya çalışmayan bir adama neden Vista'yı aşamadı deniliyor. Nerede aşamadı???
Nerede mi aşamadı? Luffy'nin peşinden gidemedi işte. :S Abi 9 sayı sonra tekrar saldırıyor zaten Luffy'ye. Vazgeçse bir daha saldırmazdı sanırım?
 
Eee si ne mi ikisi de oraya çıkmış Vista'nın amacı Mihawk'ı oradan daha fazla ileriye götürmemek olması ile birlikte görevini gerçekleştirmiş Mihawk 1 adım ileri dahi atamamış ve olduğu yerde çarpışmışlardır eee si bu işte. Kısacası Mihawk amacına ulaşamamış Vista üstüne geleni yapmış ve yenmesi amacı ile bir saldırı yapmasına gerek kalmadan Mihawk'ı easy bir şekilde orada tutmuştur. Gören de Vista oraya her şeyini vermek amacı ile çıkmış sanki her şeyini kullanmış gibi algı yapmanıza gerek yok Mihawk bir şey göstermemiş olabilir ama Vista göstermiş gibi algı yapmayın.
 
Akainu dikkati başka yerdeyken saldırıyı yiyor ama Vista'dan tek atsaydı ya.
Mihawk ondan üstün bu verilere göre.
Onun üstüde Wb.
 
Utanmasanız Vista>Mihawk diyecek haldesiniz.

Mihawk'ın dövüşü neden ertelediği mangada var; açın bakın.

Sonra da Mihawk, karşısına çıkan karakterlerden hangisini öldürme ya da yenme derdine düşmüş onu gösterin. Bunu gösterdikten sonra Vista'yı neden yere sermemiş anlarsınız.
Burda ezik 2 adam buluyor hemen kesiyor hatta fırsatı olsa Luffyi de kesecek;

Burda Buggye denk geliyor hemen kesiyor;

Burda Daz bonez e denk geliyor onu da hemen kesiyor;

Ama yakın biri olunca eğleniyor tabi. Kılıcı körelmiştir belki.
 
Olm yazıp durmayın artık. :/ Saçma gelse de(benim için) yapacak bir şey yok mangaka konuyu kapatmış. İleride farklı bir bilgi çıkarsa yine tartışılır ama şu an hiçbir manası yok. Mihawk'la kızıl kafa aynı seviyenin adamları demiş işte.
Bunu yazmak acayip canını yakmıştır başkanım :bilmem:

Shanks'ın köye yonkou olarak gelmesi her şeyi bitirdi aslında bakalım çıkmadık candan umut kesilmez sonuçta Oda, yaşlıları dünyayı yönetenler olarak çerçeveletip bir bölüm sonra Im denen ne olduğu belirsize secde ettirmiş adam :gamyon:
 
@Riful varsa bi argümanın çıkar yaz ne öyle ortaya yazıp köşeye çekilmeler. Millet çatır çatır argümanları sıralıyor kimisine mantıklı kimisine mantıksız geliyor niye trollük olsun ki. Senin yaptığın trollük kaç gündür kendi kendine sayı sayıp milleti yerdiğini falan zannediyorsun sanırım. :D

651 sayfa olmuş tartışan kişiler hemen hemen aynı bu heriflerin inandığı bir şey var ona göre tartışıyorlar altını da iki tarafta doldurabiliyor o yüzden belirsiz bir konu. Yırtık dondan fırlar gibi durmadan gelip bilmem kaçıncı oldu falan diye yorum atman esasen senin boş trollük yaptığını gösterir.
Kendi çapımda eğlencesine sayıyorum, rahatsız olmana gerek yok :/

Ama şunu söyle lütfen, mangada Sengoku'nun planı gereği geri çekildiği gösterilmişken ve bunu daha önce birçok defa kaçtı diyenlere karşı belirtenler olmuşken hala yemedi erteledi, kaçtı gibi yorumlar yapmak sence doğru mu? Geyiğine yaparsın ama ciddi olarak söylemek mangayı ısrarla görmezden gelmek oluyor.

Bu arada 40 yapmış.

 
Evet, sebebi bu olabilir ama son çıkan bilgilerde geçmişten bu yana Mihawk'ın bi hayli güçlü olduğu söyleniyor. Mihawk, yenilgiyi tatmak istiyor olabilir mi? Belki de hiç yenilmedi...
Yenilgiyi tatmak istese Kaido'ya kafa atar. Bir zamanlar Shanks ile yaptığını başkasıyla yapmak istiyor gibi duruyor.:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 40)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık