Demek ki elinde her kılıç tutana meydan okumamış demek oluyor. Demek ki konu kılıç tutmak değil. Kılıcı nasıl kullandığınla alakalı. Söyleyeceklerim bu kadar.Zannetmiyorum. Bu neyi değiştirir ?
Demek ki elinde her kılıç tutana meydan okumamış demek oluyor. Demek ki konu kılıç tutmak değil. Kılıcı nasıl kullandığınla alakalı. Söyleyeceklerim bu kadar.Zannetmiyorum. Bu neyi değiştirir ?
Beş yıla kalmaz, insanlar databook felan sallamıyor o belli de her an bu adamla ilgili manga sayfalarından bilgi verebilir mangaka. Konuyu aç bir köşede dursun, buralarda olan adam cezasını çeker, olmayan da ne hali varsa görsün...Mihawk Ile ilgili yeterince konu var. Belki beş yıl sonucu beklenecek bir bahse açmaya gerek yok.
Bunu diyeceğini tahmin ediyordum. Sen kendi bakış açıları bu sonucu çıkarıyorsun. Mangaka ise evrendeki herkesin seviyesini bilerek Mihawk'a o ünvanı veriyor. Sen Wb'nin Op'taki tüm karakterlerle dövüşerek mi "En güçlü" ünvanı aldığını zannediyorsun ?Demek ki elinde her kılıç tutana meydan okumamış demek oluyor. Demek ki konu kılıç tutmak değil. Kılıcı nasıl kullandığınla alakalı. Söyleyeceklerim bu kadar.
Herkesle dövüşmesi gerekmiyor. Ama Linlinin bile kabul ettiği bir durumda bize laf düşmez Wb nin gücü konusunda.Bunu diyeceğini tahmin ediyordum. Sen kendi bakış açıları bu sonucu çıkarıyorsun. Mangaka ise evrendeki herkesin seviyesini bilerek Mihawk'a o ünvanı veriyor. Sen Wb'nin Op'taki tüm karakterlerle dövüşerek mi "En güçlü" ünvanı aldığını zannediyorsun ?
Bu arada Linlin Mihawk'ın en kolay yeneceği yonkoudur.
Yarın bir sağ kol çıkıp Amiral ile denk dövüşse yahut yense, o zaman Katakuri'yi de Amiral seviyesinde mı göreceğiz?Sağ kol seviyesi işte. Amiralin iki tık altı.
Linlin'in cümlesinden yola çıkarak Wb'nin ünvanını sorgulamak bize düşmez deyip mangakanın verdiği ünvanı sorgulamak da güzel kafaHerkesle dövüşmesi gerekmiyor. Ama Linlinin bile kabul ettiği bir durumda bize laf düşmez Wb nin gücü konusunda.
Pekiya Shanksı alır mı?Luffy şuan Mihawk'ı alır dostlar üzgünüm.