4. komutan tarafından dururulabilen bir adamın yonkou seviyesinde olması bence İMKANSIZ.
Tek gözü ile Luffy'i kesiyodu.4. komutan tarafından dururulabilen bir adamın yonkou seviyesinde olması bence İMKANSIZ.
5 e ne dicen? Aslında en baştada Vistayı kastetmiştim sayı karışmışYonkou seviyesinde olup olmaması hakkında bir şey demiyorum ama, o 4. komutan dediğin adam Op evrenindeki en sağlam 5 savunmadan biri hacı.
4 Vista değil benim aklımd öyle kalmış o yüzden 4 dedim. 4 Thatchtı Vistayı kastetttim en başta Vista tarafından durdulabilen adam Yonkou olamaz bence.Nasıl anlamadım ?
Bence adam savunmacı derken yonkou tayfasını değilde One Piece evreninin genelini kastetti4 Vista değil benim aklımd öyle kalmış o yüzden 4 dedim. 4 Thatchtı Vistayı kastetttim en başta Vista tarafından durdulabilen adam Yonkou olamaz bence.
Evet öyle anladığını tahmin ettimde düzelttim zaten Jozu 3 tüPardon ben de Vista'yla Jozu'yu karıştırmışım Jozu'yu kastederek Op evrenindeki ilk 5 savunma demiştim. Vista tırıs tabi ki.