Shanks Mihawk'ın o lafını pek takmamıştır bile.Mihawk Shanks'la iyi bir sake ve düello arkadaşı.Cidden düşman olsalar.Shanks'ın as adamlarını biraz zor pas geçerdi.Mihawk Shanks'a biraz zor ulaşırdı.Tek başına bir ordu değil bu adam.Akagami Shanks.Direkt adamlarını pas geçerek bu adamla muhatap olmuş ve açık açık sen benim dengim değilsin demişti.Şimdi tabiki bu Mihawk'ın Shanks'den daha güçlü olduğunu göstermez ancak yonkou'dan korkmayan adamın amiralden korkması bana mantıklı gelmiyor.Doflamingo bile amiralle dalga geçiyor resmen.Ayrıca o tek adam olması bir şeyi değiştirmez.Mesela Garp Raylaigh hakkında iki efsaneyle birden başa çıkmazlar demişti ve bu Raylaigh amiral dengi anca vardı.Mihawk'ın da aşağı kalır yanı yoktur.Ayrıca Mihawk'ın karekterinden anladığımız üzere direkt üzerine gidilse bırakır shiciliği
Sengoku böyle bir shic'e sahip olduğundan pek üzerine gitmemiş Mihawk'ın.Kafasına göre ne eserse yapmış.Ayrıca Rayleigh Amiral dengi derken yaşlı halinimi baz aldın dimi?
Umarım yanılırım ama Mihawk bana hiç Yonkou ayarında gözükmüyor.Şuan en fazla Fujitora ayarındadır.