Hadi len ordan yavşanks fanı seni.Utanmasan en güçlü şenks diyeceksinDürttüler gel diye. :/
Ha bu arada baştan söyleyeyim ben her zaman Bigmom'ı Shanks'tan daha güçlü gördüm. Tartışmalarımızı hatırlıyorsundur. Sonra yan çizdin falan deme bana sakın.
Shanks candır olm orası ayrı. Yalnız forumda millet Bigmom'ı ezerken ben savunuyordum.Hadi len ordan yavşanks fanı seni.Utanmasan en güçlü şenks diyeceksin
Bm Kaido ile kafa kafayadır.Shanks candır olm orası ayrı. Yalnız forumda millet Bigmom'ı ezerken ben savunuyordum.
Bir ara ss felan alıyodun ya, küçük bir gelişme oldu. Mihawk' Shanks'tan daha güçlü bir kılıç ustasıyla dövüşeceği günü bekliyormuş... Yani Mihawk, Shansk'tan güçlüymüşBana mı? Hadi inş. Neymiş?
Gel tabi ya eğleniyoruz ne güzel.Dürttüler gel diye. :/
Ha bu arada baştan söyleyeyim ben her zaman Bigmom'ı Shanks'tan daha güçlü gördüm. Tartışmalarımızı hatırlıyorsundur. Sonra yan çizdin falan deme bana sakın.
Dur tahmin edeyim databook demi?Bir ara ss felan alıyodun ya, küçük bir gelişme oldu. Mihawk' Shanks'tan daha güçlü bir kılıç ustasıyla dövüşeceği günü bekliyormuş... Yani Mihawk, Shansk'tan güçlüymüş
Hahaha, harbi artık Shanks hızla gözden düşer.Yıllardır söylediğim güç seviyesi de gerçekliğe kavuştu.Mihawk,şenks üstü amiral altıdır.