Bunların işi geometri zaten. Özellikle 180 derece kavramını çok severlerYakında Shanks en güçsüz yonkou, Shanks<amiral, Shanks sahtekar vb. şenlikleri başlar.
Bunların işi geometri zaten. Özellikle 180 derece kavramını çok severlerYakında Shanks en güçsüz yonkou, Shanks<amiral, Shanks sahtekar vb. şenlikleri başlar.
Seni alıntıladım ama yanlış yazmışım heyecandan Dur yeniden yazayım.... Aynen öyle o kadar zaman sonra kazandık diyebilirim Ama bu kadar erken beklemiyordum haha. Biz diyoruz adam manga da gösteriyor diye anlamıyorlar. Hayır Mihawk darbesi yetmedi yanında Zoro da verdi hahahaÇilemizin bittiği gün, bugündür. Yıllarca bu Mihawk haterları ile uğraştık. Ama bekleyelim sabredelim dedik. Çok şükür; bugünleri gördük. Bu saatten sonra haterların ancak ağlama sesleri çıkar. Onun muhatabı da biz olmayız artık. Kendi kendilerine bağarıp dursunlar
Bir ara güzel bir şenlik yapalım. Hak ettik yani dimi ?
Yavşanks'tan ne beklenir ki zaten.Yakında Shanks en güçsüz yonkou, Shanks<amiral, Shanks sahtekar vb. şenlikleri başlar.
Bayağıdır görmüyordum seni? Tam zamanında geldin.Yavşanks'tan ne beklenir ki zaten.
Peki o nasıl oluyor? Kılıç dövüşü yapınca dövüşün başında neyi yasaklayacaklar? Zoro da yeri geldiğinde yumruk atıyor.Zamanında bazı arkadaşların dediği gibi büyük ihtimal kılıç yeteneklerini çarpıştırdılar.
O yüzden Shanks'ten daha güçlü olduğu en azından geçmişte net belli olan Whitebeard varken Mihawk'ın ilgisini WB çekmemiş.
Bu bilgi bence üzerinde durulması gereken bir şey fakat hiçbir Mihawk fanı arkadaştan buna değinildiğini görmedim. Göz ardı mı ediyorsunuz?
Çekemeyen şanşi fanı seniManga ile çelişkileri farkeden bir tek ben olamam dimi la