Yok canım imkansız.lufy ilerde Shanks'ı aşacak diyelim. Mihawk da beklediği kişi Shanks'tan güçlü olsun istiyor. Zoro eğer Mihawk'ı da aşarsa en güçlü Zoro mu oluyor? @Alpamis Zoro>lufy olacakmış seri sonunda.
Yok canım imkansız.lufy ilerde Shanks'ı aşacak diyelim. Mihawk da beklediği kişi Shanks'tan güçlü olsun istiyor. Zoro eğer Mihawk'ı da aşarsa en güçlü Zoro mu oluyor? @Alpamis Zoro>lufy olacakmış seri sonunda.
Mantık ona çıkıyor. Yoksa WB var. Shanks WB'den güçlüyse o sıra Mihawk niye o adamla bizim aramızdaki farkı görmek istiyorum diyip MF'deki gibi davranıyor?Peki o nasıl oluyor? Kılıç dövüşü yapınca dövüşün başında neyi yasaklayacaklar? Zoro da yeri geldiğinde yumruk atıyor.
Olmaz olmaz deme.:CYok canım imkansız.
Roger belki de Kaido'dan daha zayıftır kim bilir.Luffy rogeri aşacak
Bende demiştim genel tartışmada,şu şekilde söyledim hatta,Rayleigh yonkou seviyesidir onu aşıncada al sana wb seviyesi dedim,linc yemeyim deSorma aynı dert bende de var da elime bilgisayar yok onun da etkisi var. Yoksa ağlatıcam
Zamanında demiştim Zoro geleceğin Wb'sidir diye. Ss'leri almadım ki havanı atayım
Ne wb ne roger kaiododan zayıftır benceOlmaz olmaz deme.:C
Roger belki de Kaido'dan daha zayıftır kim bilir.
Al reyiz sana ve yoldaşlarına gelsin.Ne yazılsa hazmedemiyorlar diyenler bi sodanızı içerim, zaten her türlü atacaktınız dimi xD
Bro kabul etmekten gocunmam ama net bir şey yok ortada.Bir kişi de çıksın hata ettim seriiyi doğru analiz edip anlayamadım desin ama yok...
Benim pc de vardı geçen int den araştırdım bir şekilde çözdüm ama laptop da arka tarafta açma kapama tuşu varsa onu bir aç kapat yoksa uzun video halinde vardı bulmam lazımBro kabul etmekten gocunmam ama net bir şey yok ortada.
Bu arada laptopa hiç güç gitmiyor. Bir anda kapandı. Hiçbir ışığı yanmıyor. Başlat düğmesine basıyorum tepki yok. Ne olmuştur bilgisi olan var mı?