Shanks'ı geçecek rakibini bekliyormuş. Zoro mu bu!Baya bilgi var gibi, karşısındakinin gücünü anlarmış. Can sıkıntısından shichi olmuş.
Shanks ile olan mücadeleri acımasızcaymış. Arkadaşça düello yok yani.
Son düzenleme:
Shanks'ı geçecek rakibini bekliyormuş. Zoro mu bu!Baya bilgi var gibi, karşısındakinin gücünü anlarmış. Can sıkıntısından shichi olmuş.
Reyli'yi kesip denize atmıştır diye bilgi bekliyorduk ama olmadı xd Boşuna beklemişiz hiçbir şey yok ekstradan.Baya bilgi var gibi, karşısındakinin gücünü anlarmış. Can sıkıntısından shichi olmuş. Buralar karışır.
Güçlü rakip bulamayınca derken acaba kolu gitti vs işlerini bıraktılarmı acabaKart geldi.
https://orojackson.com/threads/one-...d-on-4th-september.53821/page-35#post-3631680
Shanks ile vs atmış. Daha sonra güçlü rakip bulamayınca Lord olmuş.
Ahahahah hemen de savunmaya geçilmiş gördün mü ?Öğrendiğimiz tek şey kral hakisi yokmuş. Ne zaman Shichi oldu söylenmemiş onu söyleseydi keşke. Merak edilenler söylenmemiş.
Neyi?Ahahahah hemen de savunmaya geçilmiş gördün mü ?
Orojakson a bakmıyor muydun ? Orada kral hakisi yok denince fan kavgaları başlamış.Onları okuyorum şu an.
Sadece Mihawk kısmına baktım. Yorumlara bakmadım. Olan kişi için var diye yazılıyor. Bu neyin kavgası? Nasıl Shanks'in en az kaç sene önce Yonkou olduğu bilgisi Manga'da verilmediyse Mihawk'ın da h.hakisi olup olmadığının bilgisinin verilmesi için önce Manga'da tamamen işlenmesi gerekmiyormuş diye bir çıkarım yapılarak mümkün olabilecek tartışmaların önü kesilebilir?Orojakson a bakmıyor muydun ? Orada kral hakisi yok denince fan kavgaları başlamış.Onları okuyorum şu an.
Mihawk-Zoro fanları:Sadece Mihawk kısmına baktım. Yorumlara bakmadım. Olan kişi için var diye yazılıyor. Bu neyin kavgası? Nasıl Shanks'in en az kaç sene önce Yonkou olduğu bilgisi Manga'da verilmediyse Mihawk'ın da h.hakisi olup olmadığının bilgisinin verilmesi için önce Manga'da tamamen işlenmesi gerekmiyormuş diye bir çıkarım yapılarak mümkün olabilecek tartışmaların önü kesilebilir?