Yok artık sevmene rahat inanırım da, Mihawk'tan çok? Yeme bizi şimdi
Arkadaşlar ben sadece Mihawk'a hakkının teslim edilmemesinden kaynaklı savunurum Mihawk'ı. LütfenHer şeye inanırım ama buna inanmamı beklemiyorsun değil mi
Yok artık sevmene rahat inanırım da, Mihawk'tan çok? Yeme bizi şimdi
Arkadaşlar ben sadece Mihawk'a hakkının teslim edilmemesinden kaynaklı savunurum Mihawk'ı. LütfenHer şeye inanırım ama buna inanmamı beklemiyorsun değil mi
Soruda o dövüş için diye bir şey geçiyordu hatırladığım kadarıyla tabi tam emin değilim, dediğim gibi o bir soruya karşılık verilen cevaptı ve o dövüşü kapsıyordu(?). Bunun farklı bir versiyonuysa dahi kabul ederim, artık kabul etme taraftarıyım sbs, databook ne varsa salın bu tarafaNeyse yaz o zaman buraya da neyi değiştirecek bu?
Bi yerde “Vistanın kılıç ustalığı Mihawka denk veya daha iyi” gibi bi şey söyleniyorsa soru isterse RedTerorün yaşı olsun neyi değiştirecek?
Yok objektif olman için illa tartışmada savunduğun karakteri değil savunmadığın karakteri sevmen lazım.Eğer hem bi karakteri sevip hem de o sevdiğin karakteri savunuyorsan objektif olamazsın.Arkadaşlar ben sadece Mihawk'a hakkının teslim edilmemesinden kaynaklı savunurum Mihawk'ı. Lütfen
Fansan objektif değilsindir.Yok objektif olman için illa tartışmada savunduğun karakteri değil savunmadığın karakteri sevmen lazım.Eğer hem bi karakteri sevip hem de o sevdiğin karakteri savunuyorsan objektif olamazsın.
''Objektiflik'' kelimesine çok ilginç bakış açıları var forumda ve bunlar fazlasıyla saçma bakış açıları.
İşte forumun hatta bi tane üyenin durumu aynen bu.Fansan objektif değilsindir.
Aynen öyle.Fansan objektif değilsindir.
Birader seni alıntılamama kararı almıştım da şu mesajın nasıl bir çelişki olmuş ? Sen değil misin sürekli "Hem Zoro hem Sanji fanıyım ama her karaktere hakkını veririm" diye dolanıp sürekli kendini objektif göstermeye çalışan ?Aynen öyle.