Niye zoruma gitsin :/ Ayrıca nasıl bu kadar emin olabiliyorsun?Birilerinin ne kadar zoruna gitse de Shanks bir kılıç ustası. Tekme tokat gücünün ana unsuru değil. Kılıç, gücünün ve dövüş stilinin ana unsuru
Niye zoruma gitsin :/ Ayrıca nasıl bu kadar emin olabiliyorsun?Birilerinin ne kadar zoruna gitse de Shanks bir kılıç ustası. Tekme tokat gücünün ana unsuru değil. Kılıç, gücünün ve dövüş stilinin ana unsuru
Kafa atıyormuş
Lawdan, Fujiden, Crackerden, Linlinden ne bileyim Marcodan haberiniz yok heralde.Zoro da yumruk ve tekme atıyor. Zoro kılıç ustası değil miymiş?
Sabo’dan da haberleri yok.Lawdan, Fujiden, Crackerden, Linlinden ne bileyim Marcodan haberiniz yok heralde.
Saydığın adamların meyvelerinden haberin yok herhaldeLawdan, Fujiden, Crackerden, Linlinden ne bileyim Marcodan haberiniz yok heralde.
Lawdan, Fujiden, Crackerden, Linlinden ne bileyim Marcodan haberiniz yok heralde.
Gücünün büyük bölümünü kılıç gerektirmeyen meziyetler oluşturuyorsa Akainu gibi gücünün büyük bölümünü kullanmasını gerektiren bir kişiyi kılıçla durdurmayacak arkadaşlar. Koyacak Rayleigh yada Sentoumaru gibi elini kolunu öyle durduracak yahut Garp gibi yumrukla yada Sabo gibi pençeyle durduracak.Artık başka her ne yapıyorsa onu kullanarak.Böyle olmaz yani söylemesi kolay birde sahada ciddi rakiplere karşı görelim...Sabo’dan da haberleri yok.
Sopalı ve meyvesizdi. Dışarıdan gören sopa ustası sanacak halbuki adam hayvan gibi hakiyle ejder tekniği ile dövüşüyor.
Marco şu an kılıç kullanmadığı için saymıyorum. Geri kalanlar benim açımdan kılıç ustasıdır. Burada Oda'nın da bir hatası olduğunu düşünüyorum. Sınırları net olarak çizmedi. Dolayısıyla kime göre, neye göre?Lawdan, Fujiden, Crackerden, Linlinden ne bileyim Marcodan haberiniz yok heralde.
Hani kılıç tutanların başka meziyeti olamıyordu ya.Saydığın adamların meyvelerinden haberin yok herhalde
Lav adama şekil olsun diye eliyle karşılık vermeliydi sen de haklısın.Gücünün büyük bölümünü kılıç gerektirmeyen meziyetler oluşturuyorsa Akainu gibi gücünün büyük bölümünü kullanmasını gerektiren bir kişiyi kılıçla durdurmayacak arkadaşlar. Koyacak Rayleigh yada Sentoumaru gibi elini kolunu öyle durduracak yahut Garp gibi yumrukla yada Sabo gibi pençeyle durduracak.Artık başka her ne yapıyorsa onu kullanarak.Böyle olmaz yani söylemesi kolay birde sahada ciddi rakiplere karşı görelim...
Ek özellikler ne kadar etkiliymiş orada belli olur.Sizin dediğiniz şekillerde dövüşüyordur elbet ama onlarla ancak ortalama üstü adamları temizler.Bu biraz Beckmann'ın tüfeğin kabzasıyla çöpleri indirmesine benziyor.
Hıhı bu adamların hepsinin ana yeteneği kılıç demi? En güçlü yanları?Marco şu an kılıç kullanmadığı için saymıyorum. Geri kalanlar benim açımdan kılıç ustasıdır. Burada Oda'nın da bir hatası olduğunu düşünüyorum. Sınırları net olarak çizmedi. Dolayısıyla kime göre, neye göre?
Bana sorarsan Cabaji'nin ve Kaku'nun da en güçlü yanları kılıç teknikleri değildi ama ikisi de kılıç ustasıydı. Özellikle Cabaji. Dediğim gibi; bu kısım biraz muallak ve bu Oda'nın hatası. Bakış açısına göre değişir.Hıhı bu adamların hepsinin ana yeteneği kılıç demi? En güçlü yanları?
Bahsettiğimiz adamın bir kolu zaten yok, meyvesi yok, bir eli var onunla da her gördüğümüzde kılıç tutuyor. Sonra tutup kılıçla dövüşmeyecek diye diretme yapıyorsun kafa atıyor o zaman ne diyeyim başka geriye uzuv kalmıyorHani kılıç tutanların başka meziyeti olamıyordu ya.