Mihawk'ın tayfa kurup aynı Shanks gibi nwnin 1/4'üne hakim olamayacağı nerden belli işte ? Güçlüysen illa yonko olucan diye bir kaide var mı ? Yok.Yani adamın kişisel tercihi tek takılmak diye bu onu nasıl bireysel olarak güçsüz yapıyor ?
İlk paragrafta dediklerime geliyor konu.Mihawk'ın tek bir adam Shanks'ın ise koca bir oluşuma sahip olması yine nasıl bireysel güçte Shanks>Mihawk anlamına geliyor ?
1. ve 2. paragrafta dediğime geliyor.
Taraflı yorumlamışsın.Daha ilk toplantıda Mihawk'ın kafasına göre takıldığını bazen gelip bazen gelmediğini ve hatta son toplantıya bile amiral çağırdığı için değil sırf gündemdeki korsanlar ilgisini çektiği için geldiğinin farkındayız değil mi ?
Yine desteksiz bir yorum.Yahu nerde yazıyor bu adam amirallerden ya da Aka'dan ya da hükümetten çekindiği için shici oldu diye ? Sen bu yazdıkların kesinmiş gibi konuşuyorsun ama şu yazdıklarının kesinliği hiçbir yerde yok.
Biz kesinlikle amacı var demiyoruz ama sen bu adam ''kesinlikle'' amirallerden korktuğu için shici oldu diyorsun ya da oraya getiriyorsun lafı ? Şimdi hangimizin ki yanlış hareket oluyor ?
Bunu ihtimal olarak yazanlar vardır.Ve ihtimal olarak yazdılarsa bu seni neden bu kadar rahatsız etti ? Shili Mihawk'ı nasıl yener bilmiyorum da o dediğin senaryodaki sıkıntı ne ? Ha bu arada bana göre de Shanks'ın tayfa 9 Teach'in 10 kişiyken Shanks'ta ki o 1 boşluğu Mihawk dolduracaktır.
Olamaycağını neren bilebiliyorsun diyorsun hala yapamamış demek bu kadar zor mu? Sana göre yapar bana göre yapamaz ama ortada bir şey var. Mihawk tek ve Goroseilerin gözünde Shanks daha değerli bir insan. İster tayfa sebebiyle de ister Yeni Dünya da ki etkisiyle de farketmiyor ki bu.
Sen güçlüysen seni takip edenlerde sana oranla güçlüdür. Sen Shanks ile Mihawk arasında ki her şeyi ilk iki paragrafında da tayfaya bağlamışsın. Fakat görüyoruz ki Shanks oraya tayfasıyla beraber gelmemiş. Aynı şekilde bir olay olduğunda herkes Shanks'ın tayfasından değil direk kendinden bahsediyor. Yani dediğim gibi sen ne kadar güçsüysen tayfan da o kadar güçlü olabiliyor. Bu bazı yerlerde değişkenlik gösterebilir. Yani senin ima ettiğin şey şu ''Mihawk da denize açılsa tıpkı Shanks gibi adam toplasa o da Yonkou olabilir'' peki olabilir mi? Olamamış sen ister tek takıldı de ister farklı düşün ama olay bundan ibaret.
Sen diyorsun ki Amirallerden korktuğu için Shichi olduğunu söylüyorsun diyorsun. Söylemiyorum çünkü adamın bir amacı yok. Adam yatıyor çünkü Amirallerden korktu demiyorum yine kendi kendine yorum yapıyorsun. Sadece kendisiyle uğraşmasını istemiyor olabilir belki çekiniyordur belki rahatlık seviyordur. En iyi kılıç ustası ünvanını almış biri geliyor ''Uykumu böldün'' deyip onu takip falan ediyor. Kısacası takılıyor kafasına göre. Fakat amacı var demiyoruz diyorsun ama pek çok yerde amacı var diyenler var. Bunu sende iyi biliyorsun.
Diğer tarafta ise insanlar teori üretebilirler bunu bende yapıyorum ve kimsenin fikrine bir şey dediğim yok. Fakat insanların Mihawk'a dokundurmamaları sinirime geliyor. Yani sanki insanlar ''Mihawk düzgün bir şekilde yenilmez, yenilemez, yenilmesi teklif dahi edilemez'' tarzında yorum yapıyor. Yani orada ki ''Shilev hile hurda ile yener'' demek bunu söylemeye çalışmak demek oluyor. Fakat bir Mihawk fanı çıkıp Shilev kendi gücüyle yenebilir de demiyor? Olay bu yoksa beni ne rahatsız edecek insanlar ne yazarlarsa yazsınlar.
Sen diyorsun ki ''Düşünceni yanlış buluyorum ben anlamıyorsun'' Neyi yanlış buluyorsun? Shanks ile Mihawk arasında ki farkı anlatıyorum sadece. Muhattap olduklarını ve tepkilerin neler olduğunu.
Diyorsun ki Chopper ile Brook da muhattap oldu. Sen cidden bizim tayfa harici bu seviyede ki adamların bir Yonkou'nun karşısında bu tip bir şey yapabileceklerini düşünüyor musun? Eğer objektif olarak çıkıp ''yaparlar ne var bunda'' diyebiliyorsan ben yorumlamayacağım. Bu bizim tayfa ne olmasını bekliyordun ki? Oraya başka bu seviyede bir tayfa gelse kemikleri bile kalmazdı.