o zaman okuma yazman degilde,anlatmak istedigini yazamamak gibi bir sıkıntın var ikincisi bu konu bayagı süre pasif kaldı. bir cok kişide sitede, daha önce acılıp acıldıgına bakmadan, konu acıyor. senin haklı serzenişinin nedeni bu,ama belirttigim gibi beni ve konumu baglamıyor dedim kactım@Dragon 57 sayfalık bir konunun yeni olacağını düşünecek kadar salak değiliz.Zamanında benimde yorum yaptığım bir konu çünkü.Benim demek istediğim bir Mihawk muhabbeti kapanıyo birisi açılıyor.Yani anlıycağın okuma yazmam yok
içimde gizli bir kılıc ustası fanlıgı var çaktırmaKimse bir şey diyemez Dünyanın en çok aranan adamına
En doğru seçenek.Neden Amiral-Yonkou arası bir seçenek yok? Oy kullanmam bu ankete.
o zaman çok hızlı açtım,çok tartışma vardı.sen hangisine daha yakın hissediyorsan mihawkı,kırma beni ona at oyNeden Amiral-Yonkou arası bir seçenek yok? Oy kullanmam bu ankete.
valla şimdi açsam daha efektif konu olurdu ama o zaman aceleye geldi,dur vakit bulayımda az düzenliyim,nasıl olsa önemli konu,isshonun gücünüde ekliyeyim amirallere,sen oyunu sıcak tutMalum zatın seviyesini her iki seçenek için de uzak görünüyorum. Eğer bunlardan birine oy atarsam bunca zamandır şiddetle savunduğum düşünceme ihanet etmiş olurum. O yüzden tercihimi sandığa gitmemekten yana kullanıyorum.
Başkası olsaydı neyse de senden beklemezdim böyle bir hata.