Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?

• Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mihawk'ın daha düzgün icraatı yok dünyanın en iyi kılıç ustası ünvanın var east blue da bebeleri kovalıyor.Gelen geçen atar gider yapıyor.Mihawk , Shanks'ın antreman tahtasından başka birşey değil.Shanks güzellik yapıp bununla kılıç antremanı yapıyor elalemde sanıyor ki Yonkou ile başabaş dövüşüyor.Kim bilir Shanks kolunu kaybedince dedikodular çıkmıştır Mihawk aldı hesabı al sana dünyanın en iyi kılıç ustası.Adam boş değil onada birşey demiyoruzda bir Amiral seviyesi dediğimiz olay çok başka bir boyut ki üstelik o seviyede Fujitora reis geldi kılıç ustası.

Fujitora reis geldi kılıç ustası.
Elinde her kılıç taşıyan Kılıç Ustası mı oluyor? Kim işledi bu düşünceyi sizlere.

Ben derdimi anlatamıyorum sanırım. Yada siz söylediğiniz kelimelerin anlamlarını bilmiyorsunuz. Kılıç USTA'sı. Kılıç kullanımında üst düzey, bir çok teknik bilen, herkesin kullanamayacağı şekilde kullanan, Kılıcı temel dövüş aracı olarak kullanan kişiye denir diye düşünüyorum ben.

Bu sebepten benim gözümdeki kılıç ustaları; Mihawk'tır, Zoro'dur, Brook'tur, Vista'dır, Ryuuma'dır veya Kin'emon'dur.

Aradaki ince çizgiyi atlıyorsunuz. Bahsettiğiniz Shanks, Rayleigh gibi kişiler kılıcı dövüşlerinde, güçlerini yansıtabilmek için bir araç olarak kullanıyorlar. Ama asıl Kılıç USTA'larının gücü kılıçlarında bulunuyor. Adamların güçleri kılıç kullanma becerilerinden geliyor.

Umarım bu açıklama tatmin eder sizi.

1- O saldırıyı engellemeye gerek yok yana çekilsen kaçardı Mihawk'n o saldırıyı yapma amacı yonkou Wb ile arasındaki farkı görmekti ama saldırı wb'ye değmedi bile.Onun yerine Jozu durdurdu.
2- Jozu'n un hakisi hakisi olup olmadığı kesin olmayan Mihawk'tan üstünse sahip olduğu fiziksel güç+hız+dayanıklılık+elmas meyvesi+haki duvarı ile her saldırıyı karşılar.
3-Mihawk istediği kadar atabilir ama o kadar yüzsüz bir adam değil.Aradam daki güç farkını ölçücem deyip saldırı rakibine bile ulaşmıyorsa orada verilmek istenen bir mesaj var ve Mihawk bunu anlamışa benziyor.
4- 1 vs 1 den öyle bir büyük bir saldırı yapmanın manası yok rakibi kolayca kaçabilir.
5- Bak mesajı sende anlamışsın.
6-500 metre ötedeki koca buz dağını kesebiliyor da önünde ki rakibini kesemiyor mantığa gel.

Gördüklerimizin yetersiz olduğunu söyleyip Mihawk'ı yargılamak saçma diyorsun ama onun amiral seviyesinde olduğunu söylüyorsun kendinle çelişiyorsun.Ayrıca söylediklerin bir amiral seviyesinin çok aşağısında.

Amiraller saniyede Luffy'i paketliyor.Önlerine Crocodile çıkınca geri çekilmiyorlar.Mihawk'ı tutmak için 1 Vista yeterliyken 1 Amirali tüm Wb tayfası tutamıyor.
1)Adamın en güçlü kesişi denilip duruyor, sadece kenara çekilip kurtulabildiğin bir saldırı nasıl en güçlü kesiş olabilir ki o zaman. Jozu'nun durduğunu zaten biliyorum, mesajda da yazdım. Benim sorduğum, vista o kadar kolay engelleyebilir mi. Sonuçta Mihawk ile denk olduğu söyleniyor.
2)Saldırılardan zarar almaz ama aynı anda gelen 10 saldırıyı durdurmasının imkanı yok.
3)O mesajı adam güçsüz, Jozu ile dövüşmek yemedi olarak anlayanlar var.
4)Yapacak bir şey yok, adamın laf olsun diye salladığı kılıçtan çıkan kesmeler bile Luffy'nin boyundan büyük. Kurtulmak kolaysa, yine en güçlü kesiş olmadığı ortaya çıkıyor.
5)3'te yazdığım ile aynısı.
6)Odanın saçmaladığı nokta da orası zaten. Adamın oradaki rolü 'Luffy en tehlikeli yeteneğe sahip.' diyecekti, o kadar. Luffy bırak Mihawk'ı, Zoro ile dövüşse bundan daha fazla yara alırdı.

''Buna rağmen.'' eklemişim orada mesajıma. Zaten amiral seviyesi görmüyorum, amirallerden güçlüdür bence.

-Logia'ya karşı en önemli şey haki. Marco dahil adam akıllı haki kullanan yoktu. Beyazsakal tuttu ensesinden Akainu'nun verdi ayarı, Shanks geldi, verdi ayarı. Aokiji, 10 gün savaştı verdi ayarı. Haki yoksa logia öper seni, özel durumlar dışında.
-Kılıç ustasına karşı en önemli şey kılıç(Jozu istisna, anti diyebilirz bir nevi.). Şimdi Vista'nın kılıçları kötü olsa(Mutemelen isimli kılıç kullanıyordur.) Mihawk kaser geçer onları. Vista haki ekleyebilir belki ama o da bi yere kadar idare eder. Yani demek istediğim Beyazsakal tayfasında, adam akıllı kılıç kullanan ve isimli kılıçları olan kimse olmasa, Mihawk'ta at koştururdu orda. Jozu zaten Akainu ile karşılaşmadı, aynı mantıkla Mihawk ile de karşılaşmamış olacaktı.

Elinde her kılıç taşıyan Kılıç Ustası mı oluyor? Kim işledi bu düşünceyi sizlere.

Ben derdimi anlatamıyorum sanırım. Yada siz söylediğiniz kelimelerin anlamlarını bilmiyorsunuz. Kılıç USTA'sı. Kılıç kullanımında üst düzey, bir çok teknik bilen, herkesin kullanamayacağı şekilde kullanan, Kılıcı temel dövüş aracı olarak kullanan kişiye denir diye düşünüyorum ben.

Bu sebepten benim gözümdeki kılıç ustaları; Mihawk'tır, Zoro'dur, Brook'tur, Vista'dır, Ryuuma'dır veya Kin'emon'dur.

Aradaki ince çizgiyi atlıyorsunuz. Bahsettiğiniz Shanks, Rayleigh gibi kişiler kılıcı dövüşlerinde, güçlerini yansıtabilmek için bir araç olarak kullanıyorlar. Ama asıl Kılıç USTA'larının gücü kılıçlarında bulunuyor. Adamların güçleri kılıç kullanma becerilerinden geliyor.

Yazın güzel ama bence bir noktada hata var.Fujitora,ryuuma,kinemon bunlar samuray.Biraz daha farklı kılıç ustalığından samuraylık.Artık ruhani mi desem,teknik mi,yaşam biçimi mi.Farklılık var ama.

Yazın güzel ama bence bir noktada hata var.Fujitora,ryuuma,kinemon bunlar samuray.Biraz daha farklı kılıç ustalığından samuraylık.Artık ruhani mi desem,teknik mi,yaşam biçimi mi.Farklılık var ama.
Samuray terimi daha çok yaşam tarzlarından geliyordur bence. Duyguları, kişilikleri, hayat standartları sebebiyle Samuray ünvanını alıyorlardır. Tabiki de iyi dövüş stilleri ve kılıçlarda ustalıkları var. Sonuçta o adamların da savaş güçleri kılıçtan geliyor. Kılıcıda güçlendiren şey teknikleri ve ustalıkları.

Arkadaşlar Mihawk Don Krieg dende atar yiyip kalkanını kesemeyeceğini anlayınca kaçmıştı. Unutmayalım , unutturmayalım...

Samuray terimi daha çok yaşam tarzlarından geliyordur bence. Duyguları, kişilikleri, hayat standartları sebebiyle Samuray ünvanını alıyorlardır. Tabiki de iyi dövüş stilleri ve kılıçlarda ustalıkları var. Sonuçta o adamların da savaş güçleri kılıçtan geliyor. Kılıcıda güçlendiren şey teknikleri ve ustalıkları.

Hayır,
Kılıç Ustası İle Samuraylar aynı şey değil.
Bir Kılıç Ustasının bütün gücü Kılıcından gelir. Zoro'dan veya Mihawk'dan kılıcı alırsan neyi kalır ?
Fakat , Samuraylar dövüş sanatlarında eğitilirler. Mızrak ok ... gibi silahlarda uzman olurlar.
Adamlar bildiğin Survivor'dur. Hertürlü şeyde bilgi sahibidirler.
Kılıç olayı farklı ruhani yönlerine inanırlar zaten uzun bir dönem sonrasında Kılıc kullanımına geçerler.
Gerçek bu fakat One piece'de Samurayları nasıl işlerler bilemem.:artiz:

Eğer Samurayları sadece Kılıç üzerinde yansıtırlarsa
Kılıç Ustası tanımında verdiğin örnek " zoro , ryuuma ,kinemon .." geçerli olur.

Benim dediğim gibi yansıtırlarsa Kinemona veya yeni amirale sadece kılıç ustası diyemezsin.

Hayır,
Kılıç Ustası İle Samuraylar aynı şey değil.
Bir Kılıç Ustasının bütün gücü Kılıcından gelir. Zoro'dan veya Mihawk'dan kılıcı alırsan neyi kalır ?
Fakat , Samuraylar dövüş sanatlarında eğitilirler. Mızrak ok ... gibi silahlarda uzman olurlar.
Adamlar bildiğin Survivor'dur. Hertürlü şeyde bilgi sahibidirler.
Kılıç olayı farklı ruhani yönlerine inanırlar zaten uzun bir dönem sonrasında Kılıc kullanımına geçerler.
Gerçek bu fakat One piece'de Samurayları nasıl işlerler bilemem.:artiz:

Eğer Samurayları sadece Kılıç üzerinde yansıtırlarsa
Kılıç Ustası tanımında verdiğin örnek " zoro , ryuuma ,kinemon .." geçerli olur.

Benim dediğim gibi yansıtırlarsa Kinemona veya yeni amirale sadece kılıç ustası diyemezsin.
Furkan-sama :eek: Güzel söylemişsin dediklerin de doğru ama bazı arkadaşlar Kılıç Ustası tanımının daha ne olduğunu kavrayamamışlar. Üstün körü kendimce açıklamak istedim. Kılıç Ustası ile kılıç kullanan bir insanın farkını anlayamayana Samuraylardan bahsetmek iyice çorba yapar ortalığı.

Bu ne la bir Mihawk konusunu kapanıyor biri açılıyor :D
okuma yazman yok galiba,üsenme konunun acılıs tarihine bak.2012 9. aydan sonra kac ay gecmiş birde onu hesap et :D

Birincisi anket taraflı açılmış. Sana göre Mihawk min. en güçlü shicbukai, bunu millete yansıtmaya çalışmışsın. Keşke ankete diğer seçeneği de koysaydın.
adam kendi agzıyla kk olmak beni gecmekten zor diyor,yonkolar en güçlü 4 korsan, diger korsanlar bunlardan asagıda mihawkta,doflamingoda öyle, ama adamlar mihawk yonko alır diyor,kk olur diye oy atmıs.sen diyorsunki taraflı davranmısın,ne yapayım,normal shicbukai desem bu seferde mihawkı ezdin diyeceklerdi:ehe:

bu arada konu üstte belirttigim üzere 8 aylık bir konudur.10 gün sora muradına ermezse :D hepsi bir yana resimler,ve ordaki bilgiler tamamıyla gösterilen gerceklerdir.gerisi herkezin kendi yorumuna kalıyor.

bu arada resimlerimde gitmiş konuda, kimse uyarmıyor... :D
daha önce attıgım mesajı aramay üsendim ama,kendisinin bir yonkoyu sahsen tanıyarak o sözü söylemesini yani,kkligin onu gecmekten zor olmasını söylemesini vede 4 yonkonun tescilli olarak dünyanın en güçlü 4 korsanı olmasını hesaba katarsak mihawkın gücü max yonkoya yakın duruyor.minumumuda doflamingodaki gelişmeleride iyimser olarak hesaba katarsak amiral dengi gibi duruyor.işte o aralarda bir yerlerde,kimin nereye koycagıda kendisine kalıyor.fb bayerne 5 atar bence,ama ahaha öyle olmuyor işte,one piecete e.oda ne derse o bekleyip,herkezin görüsüne saygı duymak lazım. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık