Zamanı geldiğinde buralar hep göz yaşı olacakO buz kesmesi sayesinde Yonkou yapılıyor zaten adam. Bende bizim çatıda ki buzları kırıyorum acaba o seviyede miyimdir?
Zamanı geldiğinde buralar hep göz yaşı olacakO buz kesmesi sayesinde Yonkou yapılıyor zaten adam. Bende bizim çatıda ki buzları kırıyorum acaba o seviyede miyimdir?
Ne oluyor? Mihawk fanları mı ağlıyor?Zamanı geldiğinde buralar hep göz yaşı olacak
Farkında olmadan kırmalısın. Sonra da "Lanet olsun!!! Gücümü belli ettim." diye hayıflanmalısın. Yoksa olmaz.O buz kesmesi sayesinde Yonkou yapılıyor zaten adam. Bende bizim çatıda ki buzları kırıyorum acaba o seviyede miyimdir?
Pıçağ hangi tarafa dönerse o tarafNe oluyor? Mihawk fanları mı ağlıyor?
Dua et Oda sana iadei itibar yaptı yoksa sonun Daz olacaktıMihawk kılıcına otursun bence anca o zaman rahatlar. Bu sayede fanlarıda övünür ''Bu adamın tek rakibi kendisidir. O yüzden kendini öldürdü'' diye. Bizde biraz rahatlarız 320 sayfa olmuş hala tartışılıyor.
Mihawk'ın atarı o kadar işte anlayana tabi. Hebele hübele yapıyordu ''kader'' falan sayıklıyordu. Shanks'dan falan özür diliyordu. Croco gelince yine yaptığı en iyi şeyi yapıp R'ye taktı.Dua et Oda sana iadei itibar yaptı yoksa sonun Daz olacaktı
Demek onun için önünde hiç yara yok, lan yoksa... ardında mı... yok canım olmaz öyle şey.Önüne gelen herkese geri vites yaptığından kaynaklı bir durum