Monkey D. Garp
Bu örnek için bende böyle düşünüyorum ama hakin çok yüksekse böyle şeyler olabilir heralde. Mesela Mihawk degilde bi Garp diyebilir belki onu...Hakinin büyük bir güç olduğu konusuna ben de katılıyorum ama b.hakinin de bir sınırı var. Mesela Marineford'da WB'nin b.hakisi Akainu'nun magma yumruğundan yara almamasına yetmedi veya Akainu'nun b.hakisi WB'den deprem yumruğu yememesine yetmedi. Evet Shanks magma yumruğu durdurdu ama kılıcıyla. Bence b.haki vücuda öyle nesnelere kaplandığı gibi kolay kaplanamıyor. Yani Mihawk Hancock'tan yiyebileceği olası bir tekmeyi kılıcıyla karşılayabilir ama öyle sap gibi durup "gel bakalım benim b.hakim var bana vursan da bir şey olmaz" derse dediğiyle yeri öptüğü bir olur.
Garp'ı sinirli bir şekilde Akainun magması içinde yürüyerek, agzını burnunu kırdıgını ve hiç yanmadıgını hayal edebiliyorum mesela
Haki ilene logiaya vurabilme dışında daha farklı, inanılmaz şeyler yapılabilir(ilerde görebiliriz) gibime geliyor.(rayleigh'in caimenin boynundaki bomanın patlamasını savuşturması filan gibi şeler)...