Reis sen dur azMihawk'in gücüyle mi olmuş?
Reis sen dur azMihawk'in gücüyle mi olmuş?
Fark etmiyor net cevap bekledim dalga geçmek için.Çok açık yazmışım oraya, soru sormak yerine sorduğun soruya cevap ver.
Babunları vardı adası vardı gücü vardı şatosu vardı yetmiyor muymuş yani Bi adam yonkou seviyesiyse yonkou olur zaten.Mihawk'ın tek eksiği organizasyondu, o tamamlanmış oldu.
Daha önceki bölüm, Buggy'nin çakma imparator olduğunu sölüyordun?Fark etmiyor net cevap bekledim dalga geçmek için.
Çünkü cevap verildi zaten bu bölüm nasıl olduğu...
Buggy zaten çakma imparator, yarı troll bir adam. Shanks ve Roger olayları yüzünden çok güçlü sanılıyor. Fakat seri üzerinde öyle degil...Daha önceki bölüm, Buggy'nin çakma imparator olduğunu sölüyordun?
Önce shici kavramı ne yonkou kavramı ne onu öğrenmek lazım. Açıklama kısmı sonra.Eee tut bakalım bi yerinden neresi elinde kalıyor söyle.Aksini ispat edeceğin bir şey var mı? Mangada bu adam croco ve mihawksız schibukai olmadı mı? Mihawk tek başınayken yonkou olsaydı mihawkı yonkou ilan ederlerdi schibukailikten atılınca.Edildi mi? Kimin neyi elinde kaldığı belli oluyor gerçekler ortada.
Bende onu diyorum işte, başka bir olay yok, varsa söyle. Şu organizasyonda Mihawk'ın olmadığını düşün, Croco'nun gücüylemi imparator oldu?Buggy zaten çakma imparator, yarı troll bir adam. Shanks ve Roger olayları yüzünden çok güçlü sanılıyor. Fakat seri üzerinde öyle degil...
Burada önemli olan konu "Mihawk katıldı diye Yonkou oldu" olayı mi yoksa başka bir olay daha mı var?
Doğru Mihawk ile alakası yok. Luffy'nin patakladığını yonkou yapıyolarmış. Ama gökyüzüne yollayarak K.O. yaptıklarını. İki tane var. Mesela şey... Buggy ve croaoahaohaBuggy zaten çakma imparator, yarı troll bir adam. Shanks ve Roger olayları yüzünden çok güçlü sanılıyor. Fakat seri üzerinde öyle degil...
Burada önemli olan konu "Mihawk katıldı diye Yonkou oldu" olayı mi yoksa başka bir olay daha mı var?
Evet. Adamlar sonuçta Mihawk emrine giriyorsa diye Buggy'yi de imparator gücünde görüyorlar Law gibi.O oluşumun Croco ya da Buggy'nin gücüyle imparator olduğunu düşünebiliyor musunuz?
Croc olmasa olamıyor evet bunu görmeme girişimlerini anlıyorum ama Law'in sözü ortada.Bende onu diyorum işte, başka bir olay yok, varsa söyle. Şu organizasyonda Mihawk'ın olmadığını düşün, Croco'nun gücüylemi imparator oldu?
Trollüğe başladın bir cacık bulamayınca son bölüme, anlıyorum seni de...Doğru Mihawk ile alakası yok. Luffy'nin patakladığını yonkou yapıyolarmış. Ama gökyüzüne yollayarak K.O. yaptıklarını. İki tane var. Mesela şey... Buggy ve croaoahaoha