Imu'nun sağ kolu ederBir ara sağ kol diyenler vardı artık o kadar olmaz herhalde.
Imu'nun sağ kolu ederBir ara sağ kol diyenler vardı artık o kadar olmaz herhalde.
Bb ve İm(son boss olursa) Kaido'yu tokat manyağı yapacak kıvamda çıkacaklar adım kadar eminim buna. Mihawk'ın da amiralden güçsüz çıkma ihtimali azdı Aramakiyle sıfırlandı.
Son albino bükücü.Mihawkın babunları aslında beyazmış hakiyle mihawk onları karartmış
Sonuçta birbirlerinin hakisini nötrleyebiliyor olacaklarsa dolaylı yoldan shanks hakisini kapatarak dövüşmüş diyenler kazanmış olacakBu red filmindekine göre shanks karşı tarafın gözlem hakisini iptal ediyormuş , reis çok değerlenecek anlaşılan. Mihawkta karşıya geleceği mi gösteriyor acaba? Sonuçta luffynin kol kesilme sahnesinde benzer bir durum vardı.
Mihawk yakında daha da değerlenir.
Luffy istemsiz kral haki falan patlatıyor. Muhtemelen istemsiz gözlem hakisi de çalışıyor o savaşta.Bu red filmindekine göre shanks karşı tarafın gözlem hakisini iptal ediyormuş , reis çok değerlenecek anlaşılan. Mihawkta karşıya geleceği mi gösteriyor acaba? Sonuçta luffynin kol kesilme sahnesinde benzer bir durum vardı.
Mihawk yakında daha da değerlenir.
Mümkün , sadece zemin niyetine kullanilabilir bunu belirttim.Luffy istemsiz kral haki falan patlatıyor. Muhtemelen istemsiz gözlem hakisi de çalışıyor o savaşta.
Valla orasını bilmem ama yanlış bakıyorsun , durum böyle değilse mihawk , shanks ile gözlemsiz dönüşmüş olur.Sonuçta birbirlerinin hakisini nötrleyebiliyor olacaklarsa dolaylı yoldan shanks hakisini kapatarak dövüşmüş diyenler kazanmış olacak
Stephen Paul sağolsun bana Japonca öğretti olmasa ne yapardım ben ahh ahh. - Eiichiro Oda.Bu arada yukarıdaki sıkıcı tartışmayı cidden okuyan olduysa yeniden eklemek isterim ki yazdığım şeyler yeni şeyler değil. Olur da merak eden olmuşsa ben bugün yazdığım şeyleri ilk defa yazmıyorum. Ta 925 ilk çıkacakken bu konuda yazdığım mesajı alıntılayayım.